Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Jonas:
Incarna (CQ) było testowane na SiSi przynajmniej miesiąc (jak nie więcej, nie pamiętam) przed wejściem na TQ, więc ludzie widzieli jak to wygląda i jak działa. Osobiście pisałem już wtedy, że nie wygląda to za ciekawie, przynajmniej w kwestii użyteczności, i jak widać miałem rację.
Ale w kwestii efektu cyno nikt go jeszcze nie widział, bo nawet na SiSi nie ma, stąd postuluję o nie biadolenie, choć podejście "a bo to CCP robi to pewnie spier**li" może być poniekąd uzasadnione.
Isengrim:
Eee bez przesady. Wiadomo, ze wszystko jest kwestia gustu, ale zeby rzucac gre z powodu czcionki? :P Dobrze, ze bedzie czytelniej i tyle.
Doom:
Mnie od gry na dłużej odgoniły te cholerne monocle, wcześniej mało mnie szlag nie trafił jak przerabiali rattlera, wiec wiesz... rózni ludzie rózne podejscia
Jonas:
Oczywiście gusta są różne, funkcjonalność i czytelność rzecz ważna, ale czcionka to jeden z niewielu "elementów" UI, z którym gracz ma styczność dosłownie na każdym kroku, czego by nie robił. Użycie więc czcionki, która przypomina przesiadkę z Win7 na DOS 6.2, raczej nie zasługuje na pochwałę. A jak miałbym patrzeć na coś takiego przez cały czas będąc w grze, to wolę już się nie logować. Mam jednak nadzieję, że ktoś się tam za głowę złapie i przed wypuszczeniem tego na TQ choć trochę ją poprawią.
[VIDE] Herezja:
Zamiast zmieniać kształt czcionki powinni dać możliwość dobierania czcionki na stałe do danych elementów (okien) a jeśli nie do konkretnych okien to choć do wszystkich czcionek widocznych w grze aby np osoba siedząca w pewnej odległości od sporego ekranu mogła coś zobaczyć a nie plamę (okulary to jedno a lornetka drugie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej