Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (57/69) > >>

Goomich:
Właśnie chciałem uruchomić ABeka w Orce...

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 13, 2011, 15:13:10 ---W poprzednim pachu "tylko" był problem ze zmianą zawartości magazynka, to co już tam było wychodziło z luf jak trzeba

--- Koniec cytatu ---

No mi sie właśnie raz zbugowały kryształy w lazorach tak, że nie mogłem strzelać. Prawdopodobnie dlatego, że bug ze zmianą magazynka nałożył mi się na pęknięcie kryształów i nie chciały się ani przeładować, ani strzelać. :)

[VIDE] Herezja:
Po 1 poprawki w kwaterach to coś co nam było potrzebne bo z tego korzystamy.

A po 2 to problemy ze zmianą amo w działach mogły wynikać z tego, że jedno z dział było off i ... nadal było zgrupowane (przynajmniej ja tak miałem raz). Oczywiście po rozgrupowaniu dział i daniu on na offlainowanym działku i ponownym zgrupowaniu problem się rozwiązał.

Goomich:
Wczoraj superem wylądowałem na tym samym randomowym SSie co jakiś thanatos, co złożyłbym na karb fuksa, ale dziś jakiś Fenrir wylądował na moim undockowym w Jita. Czyżby CCP zmniejszyło liczbę współrzędnych/gridów?

Isengrim:
Zabiles tego Thanatosa chociaz? :)

Nie wiem, jak robisz undock SSy spod stacji, ale to akurat nie dziwne ze mogles kogos na swoim spotkac... Wszyscy robia je tak samo i czesto w podobnej odleglosci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej