Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Isengrim:
To jeszcze nic, gorzej jak tekstury dzialek "znikna" z wrogiego statku. Ktos znajomy opowiadal, ze ostatnio zasadzil sie na jakis stateczek myslac, ze ma przed soba nieuzbrojonego nooba (ew. missle, ktore jakos mniej go bolaly) i dostal w twarz gonga z Autocannonow.
Jabolex:
A ja w prezencie dostałem losowe wyświetlanie się "bracketów" (tak to się pisze?)
Klikam wyświetl wszystkie i nic się nie zmienia, włączam wyłączam i nic, część się wyświetla a część nie chce.
Wczoraj moony nie chciały się wyświetlać. (planety, gejty, paski były wyświetlone)
JM
Minna Hinata:
Next one... stoję sleipnirem w low na bramie agruje mnie cymbal, bije się z nim, wskakuje jego pomoc.... cymbal dead, ja odchodzę na palonym mwd, klikam non stop warp out i nic.
Wszystko by było fajnie ale - nie pokazywały mi się dosłownie żadne ikonki ewar tj. scramble, weby, jammy. Ani na overview ani efekty w przestrzeni (grając na max detalach dość dobrze widać chociażby jakikolwiek punkt). Dopiero jak zdechłem całe overview zaświeciło mi się ikonkami ewar.
ghavir:
Nowy feature by CCP:
przy undocku wyskakuje komunikat
"Your character has repeatedly failed loading on the server. This indicates a fault and support personnel need to be notified. Please file a petition.
Apologies for the inconvenience...
The EVE Dev Team."
i nie da sie zalogowac na postac bez ticketa, przy logowaniu na postac ten sam komunikat, po kliknieciu ok czarny ekran+pasek ladowania systemu bez konca.
@ninjaedit: ccp niezwykle szybko odpowiedzialo na petycje, gm przesunal statek do sasiedniego systemu i zalecil zadokowanie i repackage statku, po czym update petycji w celu zwrocenia rigow. Minute pozniej w skutek bledu gma mialem rigi XL - capital capacitor control circut x 3.
Goomich:
--- Cytat: ghavir w Wrzesień 07, 2011, 21:18:29 ---rigi XL
--- Koniec cytatu ---
O xhejn.
Kupię od ciebie takiego jeśli przewieziesz do 4gq.
[gmod]bez rot13 mi tutaj ;)[/gmod]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej