Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
sc0rp:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Wrzesień 01, 2011, 14:22:31 ---Dzięki za wyjaśnienie Dark. Człowiek uczy się całe życie. A co do timera to ma po prostu nie być żadnych przestojów pomiędzy zmianami shipów. Dokujesz, masz 30 sek timera, wskakujesz w statek A, wskakujesz w B, wskakujesz w C, wydok natychmiastowy. Tak przynajmniej rozumiem to o czym wcześniej mówili/pisali. Ale zobaczymy jak serwer wstanie.
--- Koniec cytatu ---
To teraz jak zadokujesz to musisz czekac 30s zeby wydokowac (jesli nie zmieniasz shipa)?
Mnie zastanawiaja nowe apikey'e tzn jak ich sie bedzie uzywac bo to ze apikey sobie wygeneruje to spx, ale dzis jest jeszcze parametr userid a w nowym tego nei widzialem wiec co bedzie trzeba podac. no ale na szczescie stare keye beda jeszcze dzialac wiec moze ktos opisze migracje na eve-dev ;)
Doom:
--- Cytuj ---To teraz jak zadokujesz to musisz czekac 30s zeby wydokowac (jesli nie zmieniasz shipa)?
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o to ze jak dokujesz to masz 30 secund delay zanim będziesz mógł zmienić statek, jeśli dokowałeś tylko po to a zrobisz miss clicka to masz ekstra 30 sekund czasu zmarnowanego (u mnie w sumie dokowanie zmiana shipa i wydok to i tak około 90 secund łącznie odkąd uszczęśliwili nas po chamsku incarną)
Pol Kent:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Wrzesień 01, 2011, 14:22:31 ---A co do timera to ma po prostu nie być żadnych przestojów pomiędzy zmianami shipów. Dokujesz, masz 30 sek timera, wskakujesz w statek A, wskakujesz w B, wskakujesz w C, wydok natychmiastowy.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak to działa, przynajmniej jeszcze wczoraj na SiSi tak to działało. Testowałem tylko na zasadzie dock - zmiana shipa - undock - zero czekania.
Starakopara:
ja tę informację zrozumiałem tak:
dock->reship->undock bez timera, czyli w założeniu tak szybko jak klikasz na ikonki :)
Lt Rook:
Ja zrozumiałem tak że zmiana shipa nie generuje nowego timera, czyli można zadokować i zmienić statek na jednym timerze, a nie tak jak teraz na 2.
Timery zmiany sesji puki co zostaną, skok przez bramy, wh, boarding ship w przestrzeni i inne, jak to CCP kiedyś napisało, TQ musi mieć czas na przeniesienie danych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej