Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Doom:
bpc mają osobną kategorię akurat
--- Cytuj ---CarbonIO będzie nadal funkcjonował na serwerze, ale nie zostanie aktywowany w tym patchu. Aktywacja CarbonIO będzie zaplanowana na kolejnego patcha.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś wie co to za ustrojstwo?
--- Cytuj ---Zmiana statku na stacji nie generuje już timera zmiany sesji.
--- Koniec cytatu ---
Zapis po angielsku mi się nie podobał, tłumaczenie też nie - boje się czy poprostu nie "znikną" taimera z okna gry, a kary nie zostawią, jedna sytuacja tego typu już jest - po logowaniu nie mogę zmienić statku, ale timera brak
Lt Rook:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 01, 2011, 13:53:41 ---Ktoś wie co to za ustrojstwo?
--- Koniec cytatu ---
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=925
--- Cytuj ---•Zmiana statku na stacji nie generuje już timera zmiany sesji.
--- Koniec cytatu ---
mam mieszane uczucia.
Doom:
A teraz proszę po polsku dla kogoś kto zna tylko bardzo podstawowe podstawy programowania.
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 01, 2011, 13:53:41 ---bpc mają osobną kategorię akurat
--- Koniec cytatu ---
dopiero beda mialy, ja podalem na chwile obecna i afaik kolumna singleton nie wylatuje wiec nadal beda oflagowane jako singleton
Jonas:
Dzięki za wyjaśnienie Dark. Człowiek uczy się całe życie. A co do timera to ma po prostu nie być żadnych przestojów pomiędzy zmianami shipów. Dokujesz, masz 30 sek timera, wskakujesz w statek A, wskakujesz w B, wskakujesz w C, wydok natychmiastowy. Tak przynajmniej rozumiem to o czym wcześniej mówili/pisali. Ale zobaczymy jak serwer wstanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej