Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Ranshe:
Nie ma żadnego nowego mema na jutubie? Ten kawałek już widziałem z pół setki razy ;p
R@F:
Zalogowałem się, przeszedłem na balkon ship wygląda jakoś dziwnie no i widać go tylko z jednej strony, chciałem sobie pokręcić a tu d... Mineło 5 minut wyłączyłem i teraz się łapie na tym że próbuje kręcić drzwiami z jpga. Ikony działek = wtf?? Animacja działek, eee to ktoś wogóle się temu przygląda?? Sklep z ciuszkami hahahahahahahahahahaha. To co tam mamy jeszce nowego w tym patchu??
PS zapomniałem dodać o skoku ceny plexów
qrAq:
nowy model mallera - i to wszystko z nowości. Reszta to fixy i inne takie.
Kira Korpii:
Jest TYLKO JEDNA zmiana odpowiadajaca na apele graczy od DWOCH lat - zmiana systemu JB, cala reszta to nieudane fixy i smieszna kwaterka dajaca pretekst do przemycenia nex store w stylu iscie BigPointowskim.
Fix systemu skanowania to jeden z ciekawszych faili - na forum Eve-o tworca zmiany przyznal juz ze calkowicie pozmienial ten system. Tak czy siak ludzie nadal nie moga wyskanowac obiecanych im nieskanowalnych shipow :)
Dzialka - mile dla oka na poczatek, ale w walce i tak nie zwrocisz na to uwagi.
Znowu zero dynamiki i reakcji na to co sie w swiecie gry dzieje, zero chociazby drobnych tweakow w statkach, a zdawaloby sie to proste... nawet gdyby testowac co miesiac jak w balansujacych patchach do WoW. Dlaczego, na przyklad, nie mozna zrobic boosta np blaster boatow, drone boatow - chociazby na chwile - zobaczyc jak sie sprawdza i cos dobalansowac?
Niestety eve nie ma teamu do zajmowania sie mechanika tak na codzien. Content ktory teraz zaproponowali jest niestety z punktu widzenia funu gry daremny.
Kara Mon:
Cod o nieskanowalnosci statku to moze bylby skanowalny w starej wersji probow, juz od sporej liczby osob od wczoraj slyszalem "czy zmniejszyli sile skanu probow?" :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej