Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Goomich:
--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 24, 2011, 00:16:18 ---na moim laptopie, którzy bez problemu miał odpalone 4 konta na raz teraz miał ten sam problem i nie mogłem w ogóle przełączać między dwoma postaciami na stacji,
--- Koniec cytatu ---
Możecie dokładnie napisać mi co palicie? Właśnie spróbowałem i nie licząc nadpalonego stołu dało się bezproblemowo.
--- Cytat: qrAq w Czerwiec 24, 2011, 00:19:55 ---fakt, pewnie dlatego, że jest "pionowy" i sporo ekranu zajmuje.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego, że jak się idzie na balkon, to widzi się tylko kawałek (te takie wystające z przodu) i się fajnie wyłania.
Colonel:
u nas inna ciekawostka popaczowa, 3 kile nie istnieja...
i wiem co mowie, nie bylo wspoludzialu npc, nie bylo SDestructa. Poprostu wcielo ???
odnosnie tego co w stacji.
Liczylem na jakas fajna animacje pakowania pilota do kapsuly a tu nic :(
Ranshe:
--- Cytat: qrAq w Czerwiec 24, 2011, 00:19:55 ---Zbyt wiele rzeczy pozostawia wrażenie, że incarna była robiona metodą na "odwal się".
--- Koniec cytatu ---
Oczekujecie od dodanej zdecydowanie na odwal i na parę dni przed releasem opcji nieładowania CQ, że będzie używalna? Co wy palicie... ;p Cieszcie się, że w ogóle widzicie jpga, a nie czarny ekran :)
Mapkę sobie odpalcie przecież, będziecie mieli a) coś pożytecznego, b) więcej fpsów :P
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Czerwiec 24, 2011, 01:11:46 ---u nas inna ciekawostka popaczowa, 3 kile nie istnieja...
i wiem co mowie, nie bylo wspoludzialu npc, nie bylo SDestructa. Poprostu wcielo ???
--- Koniec cytatu ---
Takie rzeczy zawsze się zdarzały, naprawdę bym tego nie wiązał.
@Xarthias
Większość naszych reakcji wynika z połączenia badziewności Incarny z tym newsletterem. Jak połączysz te dwa punkty linią i pociągniesz ją dalej w prawo, robi się nieciekawie.
Ranshe:
Ja tam w ogóle tego CQ nie wyłączałem, dwa klienty też mi na laptopie chodzą normalnie (trzeba było sobie kupić laptopa z kartą graficzną, a nie intelem czy innym srati), przełączać się mogę bez problemów, tekstur mi nie gubi ani nie zmienia, statki mi nie latają do góry nogami...
W ogóle jedyny problem jaki z tym mam to taki, że przyzwyczaiłem się do otwierania cargo po dwukliku w pusty kawałek hangaru, teraz będę się musiał przyzwyczajać do czego innego albo skrót klawiszowy sobie jakiś ustawię. O, to nawet nie taki głupi pomysł.
Dziwna banda z was, ot co.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej