Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (5/69) > >>

Pabllo:
Banki bankami w low, powinni chociaż zrobić coś z clokiem i mvd bo to już wogóle parodia jest... powinni zlikwidować te moduły i zostawić je tylko do dedykowanych statków (recony, bombery , BO, transporty)

Doom:
Wystarczyłoby zrobić także clock active = insta spada speed do maksymalnego na jaki pozwala clock i skończyłoby się świeto "mam mwd + clok to jak nie maja instalockera to mogą mi skoczyć" dokladnie tak jak to kiedyś proponowano dla mwd napedu potraktowanego scramblem (miało działać tak ze aktywacja scrambla insta hamowala statek do prędkości maksymalnej możliwej dla niego bez mwd)

Goomich:

--- Cytat: ChemicalRider w Czerwiec 21, 2011, 12:40:34 ---Taki small offtopic. Co z tą akcją, że dla graczy miały być jakieś zniżki na karty graficzne Nvidia?

--- Koniec cytatu ---

http://www.evga.com/articles/00620/
Ale to chyba się już skończyło.

KiFuso:

--- Cytat: Mona X w Czerwiec 21, 2011, 13:14:00 ---http://www.evga.com/articles/00620/
Ale to chyba się już skończyło.

--- Koniec cytatu ---

Może i się nie skończyło, tylko na stronie wyraźnie pisze:

"If you are a current EVE Online subscriber, you will receive a coupon from a CCP EVE Online newsletter good at the EVGA US online store for 10% off any eligible part!"

ktokolwiek dostał taki kod? Jeśli nie, to chyba CCP wysyłało je tylko hamerykańcom :x

10% zniżki jak na te karty to nawet do -60/70 zł

EDIT.

Znalazłem ten kod.. na drugim koncie mailowym... ważny do 17 kwietnia.. ehh :X

silvia:

--- Cytuj ---Drones now take area-of-effect damage from mission entities.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Factional Warfare NPCs now care about defending against their allies enemies.
--- Koniec cytatu ---
Co to ma znaczyc? Przeca zawsze strzelaly do innej milicji ;d

--- Cytuj ---You are no longer accused of stealing when stacking or moving items in the same jet-can.
--- Koniec cytatu ---
Noooooo :(

--- Cytuj ---All probes can now contribute to a scan result, as opposed to the previous limit of four.
--- Koniec cytatu ---
Nice, szybciej sie bedzie wszystko skanowac i jest sens posiadania skilli do 8 prob ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej