Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Pol Kent:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwiec 23, 2011, 22:26:47 ---A ja mam zasadnicze pytanie, czy kto kolwiek (lub zna kogo kolwiek) nie wylaczyl chodzenia po stacji?
update buga:
--- Koniec cytatu ---
Dark, zmień tej postaci nicka na Fantomas. ;D
qrAq:
ja nie wyłączyłem... jeszcze. W sumie kręcenie się po tek biednej na maksa klitce to zawsze jakieś zajęcie podczas siedzenia na stacji.
Fajnie się patrzy na swój ogromy statek z balkonu (w końcu ma się jakieś wrażenie tego ogromu żelastwa), fajnie się ogląda animki turretów (ale ammar dostali najfajniesze, bo się chowają i w ogóle) i fanie się... hmm.. no ten. tyle już.
Dupa nie dodatek.
Powinni zrobić prawdziwy wstęp do "walking in stations": wszystkie 4 kajuty(sorry, zamodelowanie 3 pokoi więcej to nie wysiłek dla takiej firmy), więcej strojów w nex. I byłby PRAWDZIWY dodatek. To co tutaj mamy to coś jak demo, beta.
Co z tego że na półce stoją butelki quafe, skoro nie mogę ich wirtualnie wypić? Jedna głupia animacja a tyle radości.
Jak dodawali inkursje, to nie narzekałem, choć mnie to nie obchodzi. Tak samo z Planetary interaction. Dodali coś nowego, dużego. Teraz dodali pokoik i sie mamy cieszyć. szałowo.
Założę się, że na zimę będą co najwyżej dodatkowe 3 kajuty... i kilka dupereli. mark my words.
Kara Mon:
Moze jakims cudem ktos z ccp zerknie na forum i zobaczy reakcje graczy i nastepnym razem postaraja sie zrobic cos wiecej :D
Goomich:
--- Cytat: qrAq w Czerwiec 23, 2011, 23:13:00 ---Fajnie się patrzy na swój ogromy statek z balkonu (w końcu ma się jakieś wrażenie tego ogromu żelastwa),
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej wyglada tempest.
--- Cytat: Kara Mon w Czerwiec 23, 2011, 23:17:29 ---Moze jakims cudem ktos z ccp zerknie na forum i zobaczy reakcje graczy i nastepnym razem postaraja sie zrobic cos wiecej :D
--- Koniec cytatu ---
A co, robia dusta, woda, incarne, spodniczki i jeszcze ci malo?
[VIDE] Herezja:
Hammer nie marudź bo to co napisałem zapewne nie tylko mnie irytuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej