Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Zsur1aM:
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 23, 2011, 18:54:52 ---LOL admin centrali mowi ze jestesmy monotematyczni, to znaczy.... ze cos sie dzieje.....
TURN IT OFF!
--- Koniec cytatu ---
+1
Kara Mon:
Ja tam bym w sumie strasznie nie marudzil (bo i tak wiekszosci dodatkow glowny content mnie nie interesuje) gdyby calym tym CQ nie ograniczali mi funkcjonalnosci interface w stacji
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 23, 2011, 18:54:52 ---TURN IT OFF!
--- Koniec cytatu ---
>:D
Xart nie zgodze sie ze CQ to tylko 10% calego contentu. To bylo rozreklamowane jako najwazniejszy jego element.
Cq - wszesna alfa czegos co powinni wydac za minimum rok, wszedlem zoabczylem wylaczylem. Zawartosci tam an 5 minut i zerowa przydatnosc do czegokolwiek.
Nowe dzialka - znowu dzielo na 5 minut , obejzalem na rifterze, na cynabalau i na proteusie . 5 minut i znowu zadna roznica czy byly stare czy nowe byle strzelaly.
vanity store - jakis zart , tyle ze 1 kwietnia juz sie skonczyl.
reszta to sa tylko fixy i laty do wczesniej wygenerowanych bugow , w zupelnosci wystarczylby kolejny patch do patcha zamiast wielkiego dodatku z wspaniala i nowatorska zawartoscia.
[VIDE] Herezja:
Dla mnie najbardziej irytującym jest to, że po wyłączeniu tego nowego badziewia widać drzwi i ... nie wiadomo do końca w jakim statku się siedzi i czy się człowiek przesiadł już czy jeszcze nie. Mogli by w jakiś wyraźniejszy sposób określić w czym się siedzi np. to co jest widoczne jak się stanie w miejscu widokowym i ogląda łajbę mogli by to ustawić jak ten szajs jest wyłączony a nie taki syfek.
HammerSnake:
wchodzisz w fitting i widzisz w czym siedzisz. ::)
Wszystkim rebelom polecam przeprowadzkę na posa. :P
sc0rp:
A ja mam zasadnicze pytanie, czy kto kolwiek (lub zna kogo kolwiek) nie wylaczyl chodzenia po stacji?
update buga:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej