Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
silvia:
+1
Ja juz sie zastanawiam czy nie przestac grac w ta gre... -10 do subskrypcji?
HammerSnake:
--- Cytuj ---Przeczytałem i po raz pierwszy zwątpiłem. Statki za kasę? Amunicja za kasę? Standy za kasę? Czy oni ochujeli? Dzień w którym zobaczę takie coś na TQ będzie ostatnim dniem mojej subskrypcji. Tyle w temacie.
--- Koniec cytatu ---
W gruncie rzeczy to teraz już tak nie jest?
Zachodni gracz płaci abonament, a następnie w item shopie kupuje iski - wystawiając plexy na sprzedaż , za które kupuje statki, ammo , druty etc.
Ilość dolców na wallecie ccp będzie się zgadzać nawet jak znikną plexy z marketu i wszyscy ludzie, którzy je kupowali.(czyli 50 tys kont?) w końcu problem laga zniknie. :, awanturująca się klientela, problem boterów i trujące tą grę rmt. :P
ps. Wy już naprawdę nie ma co czytać i czym się denerwować. :P
Kara Mon:
Statki za kase maja byc gdzies na eve-o byl watek jednego z gm-ow. Dotyczy to teoretycznie nowych skinow ale stwierdzili razem z CSM ze przez jakis okres czasu nie potrzebny bedzie statek + aurum zeby dostac nowego skina wystarczy samo aurum :D i nie powinno to miec wiekszego wplywu na market.
Doom:
Customowanie wyglądu statku (emblematy corpa / ally + ewentualnie unikalne imie na burcie) to w sumie jedyna rzecza jaka mnie interesuje i za która MOŻE bym zapłacił. Zależy od wykonania
Tooten:
Co ładniejsze?
czy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej