Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (32/69) > >>

Tooten:
Śmieszni są ci, którzy postują wciąż, że "Quantum Rise było gorsze". Quantum Rise dodało orkę, stackowanie gunów, StacklessIO. Co tak naprawdę dodała incarna?

Colonel:

--- Cytat: Tooten w Czerwiec 23, 2011, 06:43:14 ---Śmieszni są ci, którzy postują wciąż, że "Quantum Rise było gorsze". Quantum Rise dodało orkę, stackowanie gunów, StacklessIO. Co tak naprawdę dodała incarna?

--- Koniec cytatu ---

fajniejsze guny ?

Tooten:

--- Cytat: Colonel w Czerwiec 23, 2011, 06:54:46 ---fajniejsze guny ?

--- Koniec cytatu ---

No, tu można się spierać. Odpalając po raz pierwszy incarnę patrzałem na tego Mallerka, z wysuwanymi gunami. Wyglądało cool. Wsiadłem w cynabala, i wygląda, jakby 425ki miał wysunięte cały czas. Maelstrom z 1400kami to samo. Jeśli jest tu jakaś magia- to ja jakoś jej nie widzę :/

Edit:

Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś przegapił:

--- Cytuj ---http://www.evenews24.com/2011/06/22/greed-is-good-purportedly-leaked-internal-bulletin-shows-ccps-refreshing-new-direction/
--- Koniec cytatu ---

So funny if true, zwłaszcza fragment, gdzie Soundwave robi z siebie totalnego... W sumie nie wiem kogo...

Crux:
Tak czytam sobie ten pdf. i...

--- Cytuj ---No pair of pants, no matter how cool, should cost the same as a new Maserati; similarly, it would be silly to buy sunglasses
for my avatar and pay the same price that I would for a faction battleship.
--- Koniec cytatu ---
Cena monokla w przeliczeniu na iski ~1,3 bil  ;D

Tooten:
Bo monocle to nie sunglasses. Monocle wykorzystuje kosmiczną technologię i jest "skąplikowany" i CCP musi spędzić dużo czasu żeby go wyprodukować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej