Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
[NF] Masa Huku:
chcesz uprawiać RMT zainwestuj w nowego kompa :P CCP napędza sprzedaż podzespołów >:D
FULL agro:
wiadomo dlaczego EVGA/nVidia sponsorem AT
Pynio:
Hej! Urządzam imprę o 23 w kajucie! Wrzucam info na Fejbóka - dajcie "Lubię to"! A tak na poważnie... cudownie, że można wyłączyć to gówno... 5 minut i już mam z bańki... natomiast nowymi działkami i widok walki z nowymi turretami - wymiata :) Tyle od strony wizualnej. Jak zobaczyłem sklepik z ciuchami to musiałem wyłączyć Eve. Wypiję jeszcze dwa - to tak jak paskudy w knajpach to pewnie i to zacznie mi się podobać :)
Kara Mon:
To teraz do odwiecznego pytania "co z cyno i engine trails" trzeba dopisac bedzie shipspinning ;D
observer:
W ramach przeprosin za wypuszczenie bardzo niedorobionej części stacjonarnej poprosze pilota do tego telewizorka w kajucie, kanał informacyjny ze spikerem streszczającym wiadomości z EVEnews24, info o dużych bitwach, info o wardeckach i ostrzeżenia o aktywnosci piratow, info o okazjach na markecie z podana ceną. Jak się w czytać w te napisy u góry, to co nieco tam jest, ale 3 animacje na krzyz psuja efekt. Chyba zrobie jak większość i wyłącze w cholere puki nas na stacje nie wypuszczą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej