Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja DRF stanowi problem?
Goomich:
Jest rozwiązanie: http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1533683
W razie ataku, CAAASEROL wystawia kontrakty z monoklami pilotom superów z PL, po czym może spokojnie walczyć z samymi DRFami na mniej więcej równych warunkach. :D
yalien:
Z DRF to się fajnie walczy. Spotykają się 2 floti sub-capslowe (ich i nasza) w mniej więcej rownej sile. DRF-y dostają bęcki, pojawia się cyno i 30 tytków/SC-ów. Grid lag, DD i budzisz się w mediku.
Tak mniej więcej wygląda to non stop. Oczywiście każdy używa tego co ma ale zauważyłem że jak do tej pory w starciach subcapitalowych DRF jest słabe. Zdarzało się że nasze floty 150 gedonów potrafiły przegonić 250 abaadonów DRF (patrz kb).
Niestety DRF-owe floty superów potrafią być 100+ ... i koniec zabawy
Tooten:
Nekrofil
eloelo:
Może pogdybamy teraz co bedzie po świetach ? Wydaje mi sie że każdy jest zadowolony z projektu przyszłego patha .
Mam nadzieję że po nim bitwy będą zupełnie inne - juz nie będzie rzucania na pałe floty SC - powoli będzie przypominało to walki w LS .Nie wystarczy rzucić 30 SC bo przeciwbnik bedzie mógł sie lepiej przygotować i zaskoczyć gości a dzieki zmianą w logoffie straty mogą być olbrzymie .Po pathu "adept or die" ustapi
nowemu powiedzonku " win or die " [tłumaczenie dowolne :P]
Widziałem pare razy jak przy byle bitce RA puszczało kilkanaście SC które przesądzały wynik .Możliwe że okaże sie że przefinansowali z flotą ? Czy zaczną latać tylko flotami SC i tytków ?
Doom:
Nie zaczną raz że potrzebne cynodziwki, dwa że porzebna cynodziwkom osłona, trzy że same supery beda mogły skoczyć subcapsom
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej