Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja DRF stanowi problem?
Zgudi:
Dagorian:
--- Cytuj ---Spokojnym okazjonalnym PvP
--- Koniec cytatu ---
Przyłącz się do nas to kiedy nie zalogujesz to cta i odliczanie do końca śmierci, ja niestety robię jako scout :P
Front niebezpiecznie zbliżył się do nas. W długim mailu CEO sojuszu wyraził nadzieję, że z powodu ubogich terenów regionu Pure Blind, ruscy zmienią kierunek na AAA. Chodź słyszałem, że stawiają sobie za punkt honoru zdobycie Deklein. Jeśli to by się stało to pozostanie tylko liczyć na łaskę ruskich. OBY NIE!
EDIT:
W krótkim czasie NC w konflikcie straciło Geminate, Vale of the Silent, Tribute, Tenal i Branch, to setki systemów słonecznych.
Pozostało: Deklein, Pure Blind, Cloud Ring, Fountain, zamieszkiwanych przez dwa najsilniejsze aliasy Goonsfarm Federation i Test Aliance Please Ignore, oraz kilka mniejszych.
Dagorian:
Z tego co zrozumiałem z posta na EWE NEWS 24 to jeśli w systemach są juz cyno-alty a POS-y są w stanie reinforced to sprawa jest jednoznaczna. Zastanawia mnie tylko dlaczego cześć DRF uznało że warto się wybrać z wizytą do AAA.
Skończyli już zamiatać na północy :) ? Obawiają się "ciosu w plecki"? Nudy? Albo wszystkiego po trochu :P
Tooten:
Po co -a- ma trzymać sova, skoro można go komuś wydzierżawić za górę kasy?
Goomich:
--- Cytat: Dagorian w Czerwiec 21, 2011, 11:54:21 --- Zastanawia mnie tylko dlaczego cześć DRF uznało że warto się wybrać z wizytą do AAA.
Skończyli już zamiatać na północy :) ? Obawiają się "ciosu w plecki"? Nudy? Albo wszystkiego po trochu :P
--- Koniec cytatu ---
Ciosek w plecki już poszedł, teraz ma być odcioskowanie.
Zgudi:
--- Cytuj ---jeśli w systemach są juz cyno-alty a POS-y są w stanie reinforced to sprawa jest jednoznaczna
--- Koniec cytatu ---
Jeden cynoalt u nas był 2 doby (całe 2 doby stal zalogowany gdzieś w przestrzeni w cloaku), ale się zmył. Były próby zarżnięcia posa. Na przekór powiem, że ten czerwony avatar akurat był szczęśliwy, gdyż każdy kto się zalogował po pewnym czasie pytał kto to jest i słyszał odpowiedź "cynoalt(...)coś tam coś tam", co w konsekwencji doprowadziło do wielkiego pospolitego ruszenia dupy z miejsca i przygotowań na ewentualne BUUUM. Nic tak nie napędza strachu jak cynoalt w systemie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej