Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy dominacja DRF stanowi problem?

<< < (3/16) > >>

garnoo:
czy sie nie musimy martwic to bym sie nie zgodzil....
przyzwyczailismy sie do dekla, fajnie nam bylo, spokojnie itp itd... przeprowadzka do innego 0.0 raczej nie wchodzi w rachube (gdzie by nas chcieli - luzny korp w ktorym nigdy nie bylo wiecej niz 40 ludzi online w jednym momencie, zajmujacy sie kerbirka)

VonBeerpuszken:
A ja widzę inną zależność.
Gdy na centrali zaczyna się wątek pod tytułem "czy dominacja (tu wpisać odpowieni alians) stanowi problem? " problem się sam rozwiązuje w dośc krótkim czasie  ;D
Więc nie panikowałbym za bardzo z powodu DRF, miesiąc dwa i kolory na mapie się znów zmienią  ;)

Zgudi:

--- Cytuj ---CBC jest w sovie Goonswarm Federation, a ich podobno jeszcze nie ruszają, także o dom się nie muszą na razie martwić.
--- Koniec cytatu ---

Właśnie w tym sęk, że nie mogą się nie martwic bo tych co się nie/mniej martwili już nie ma.

Doom:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 20, 2011, 10:02:22 ---A ja widzę inną zależność.
Gdy na centrali zaczyna się wątek pod tytułem "czy dominacja (tu wpisać odpowieni alians) stanowi problem? " problem się sam rozwiązuje w dośc krótkim czasie  ;D
Więc nie panikowałbym za bardzo z powodu DRF, miesiąc dwa i kolory na mapie się znów zmienią  ;)

--- Koniec cytatu ---
Znaczy co? Bufu dolączy teraz do Legionu? :P ;D

Zgudi:
Ponadto
--- Cytuj ---Morsus Mihi przeniosły się do Delve,
--- Koniec cytatu ---
Akurat ci są red do obecnego NC, przynajmniej do mojego sma, a SMA jest blue do gonsów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej