Eve Online > NoobGarten

Arknor w dronkowie

(1/4) > >>

Shadow84:
Witam,
wiem że pytanie może nie na ten dział forum, ale pytanie jest poprostu zasadnicze, mianowicie.

Mam sobei system gdzie teoretycznie powinna być masa arknoru na paskach, system sec status ma -0.7, jednak juz na samym początku zdziwił mnie fakt że zaraz po rozstawieniu posa i zasiedleniu sie w nim, arknoru było jak na lekarstwo, co ciekawe kiedy skopałem wszystkie skałki tego jakże cennego surowca okazało się ze przez 2 dni nie zrespawnowała się żadna skałka. Może mi ktoś objaśnić jak wygląda ta sprawa w dronkowie i czy są szanse na jakieś większe spawny? Dodam że nie chodzi mi tutaj o hidden belty, tylko konkretnie o zwykłe paski które są w systemie.
Z tego co wypytywałem ruskich to powiedzieli mi że arknro na spaksu w dronkowie respawnuje się co 2 tygodnie, czy to prawda?

Mam nadzieję że któryś z Was będzie wiedział o co tu biega.

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Goomich:
Jak w 2007, zaraz po otwarciu polecieliśmy do dronkowa kopać minsy, to to wyglądało to mniej więcej tak: kopanie 1, 2, 3 dzień, bicie dronek 3, 4, 5, 6, 7.

[VIDE] Herezja:
Nie orientuje się w sprawach miningu i lotu z dron ale ... czy czasem więcej urobku nie masz z rozbijania na elementy pierwsze dropu z dron niż kopaniu na paskach?

Shadow84:
Ja np. w detorid miałem system 0.6 był tam arknor i powiem szczerze ze po 3 dniach nie kopania lecąc na pasek, potrafilem wykopac naraz 500 tys metrow arknoru, tutaj mialem po jednej skałce na pasku czyli jakies 500 sztuk arknoru w skalce, to jest smiechu warte !!!

Shadow84:
z dron nie będę miał więcej kasy, tymbardziej że jestem matarem i nawet patrol dronkowy to problem dla mnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej