Eve Online > Dyskusje ogólne

Niespodziewane DT

<< < (15/19) > >>

silvia:
Mam nadzieje, gdyz taki kretynizm zasluguja na kare. Moze nie czeluscia guantanamo, lecz zwykle wieznienie na rok czy dwa wystarczy ;d

Albin:
Albo dostaną propozycję pracy przy zabezpieczeniach jak większość złapanych hakerów.

Syntion:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 16, 2011, 13:07:09 ---Jak zadarli z CIA to prędzej poprostu znikną w czelusciach Guantanamo, albo na dnie jakiegoś jeziora. Nie pamiętam juzdokładnie ale gdzieś czytalem że taki numer z automatu gwarantuje miejsce na liście sciganych za terroryzm...

--- Koniec cytatu ---

Hej Doom to ty nie wiesz, ze teraz CIA (ponoć) wozi takich "turystów" na "wycieczkę" do Polski? Można by zrobić małe LANParty w porozumieniu ze smutnymi panami i pomóc im powysyłać tych lulsów na null port ;)

A co nam pozostało jak tylko pożartować sobie w ten deseń i czekać.

A tak btw. Wiadomixem jest, że grupa o której mowa nie lubi firmy produkującej PS3. CCP przymierzało się do wydania DUST-a, który w końcu ponoć po dogadaniu sie obu firm ma wyjść tylko na wspomnianego już PeEsa Trzeciego. A polityki konsolowej i calego tego rynku to ja nie kumam. Wiem tylko ze SONY naszym ddosowcom sie kiedys narazilo. Widac przyszla pora na wspolpracownikow soniacza. Kto wie.

Goomich:
Minecraft będzie na Xboksa, więc twoja teoria upada.

Syntion:

--- Cytat: Mona X w Czerwiec 16, 2011, 14:40:41 ---Minecraft będzie na Xboksa, więc twoja teoria upada.

--- Koniec cytatu ---

Ufff, ulżyło mi. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej