Eve Online > Dyskusje ogólne

Niespodziewane DT

<< < (8/19) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Czerwiec 15, 2011, 08:06:21 ---Teraz czekamy az CCP przyzna sie co im ukradli. Sony potrzebowalo na to miecha.

--- Koniec cytatu ---
heh no zobaczymy czy uzyskali dostep do numerow CC, jesli tak to czy CCP przechowuje dane o CC ktore nie sa wykorzystywane tzn. kiedys bylo zaplacone przez CC a pozniej anulowana subskrypcja i placenei plexami. Chociaz jesli to byl DDOS to sie nie dobrali do niczego.

--- Cytat: lulzsec twit ---LulzSec The Lulz Boat
Dear angry gamers claiming we just DDoS: lulzsecurity.com/releases/ ujelly gamers? Also, taking phonecalls on 614-LULZSEC right now.

--- Koniec cytatu ---

Yatta:
Mam wielką nadzieję, że CONCORD dobierze im się za to d..y.

Co więcej dotychczas wydawało mi się słuszne, że puknęli Sony - ale... nie mam konsoli Playstation i to chyba dlatego. Teraz, gdy sytuacja dotknęła pośrednio również mnie po tym jak EVE zgasło na te kilka godzin całkowicie zmienił mi się pogląd na sprawę. Już nie pochwalam takiego procederu, jak pomyślę o milionie użytkowników sieci Playstation, którzy od miesiąca są bez możliwości grania online :(

Dormio:
IMHO ich koniec nastąpi jak spróbują ugryźć WoWa... rzesze miłośników ich wyśledzą i swoimi lvl80+ postaciami poszatkują na plasterki  ;) 8)

Pol Kent:

--- Cytat: Dormio w Czerwiec 15, 2011, 10:42:43 ---IMHO ich koniec nastąpi jak spróbują ugryźć WoWa... rzesze miłośników ich wyśledzą i swoimi lvl80+ postaciami poszatkują na plasterki  ;) 8)

--- Koniec cytatu ---

Hehehe..te nagłówki w prasie "Fani WOWa oskarżeni o lincz hakerów z grupy...."  :D

Doom:
Ich końcem może się okazać juz podniesienie ręki na eve :P Biorąc pod uwagę te wszystkie plotki jak to rosyjskim power blokiem włada jakiś ichni oligarcha (czytajcie mafia :P ) i że tym atakiem przycieli mu nie dość że rozrywkę to i zyski ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej