Eve Online > Dyskusje ogólne
IX the Aliance Turnament - link
Crux:
Nie chcę mi się szukać na własną rękę. Czy ktoś zna podobne historie machlojek z innych MMO?
--- Cytat: Kamel w Czerwiec 20, 2011, 11:24:07 ---Mundrzy się.
--- Koniec cytatu ---
Cool story bro ;D
kamel:
i know \o/ :)
silvia:
--- Cytat: Kamel w Czerwiec 20, 2011, 11:42:25 ---i know \o/ :)
--- Koniec cytatu ---
W starcraft'cie byly ustawki
http://www.cdaction.pl/news-12060/starcraft-skandal-korupcyjny-w-korei-najlepsi-gracze-ustawiali-mecze.html
Deaell Portt:
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1531749 gostek z Hydry opisuje cala ich droge. Trzeba ich podziwiac, za ilosc poswieconego czasu i jak to sobie wszystko wykombinowali. Niestety po tej lekturze odpuszcze sobie nastepne AT bo to sie chore zrobilo. Szpiegowanie innych teamow, trening w WH na sisi, dogadywanie sie z innymi druzynami. Duzy wplyw na to pewnie maja nagrody, a po stronie HYDRY w tym roku chec zemsty na PL. A szkoda bo AT ogladalem jak w jeszcze Eve nie gralem i nie bardzo czailem ocb. No i to byl najgorszy AT jaki ogladalem. Ta pani CCP Zachoddupy z twarza konia i smiechem hieny doprowadzala mnie do placzu. Czemu Stievie nie bylo ? Soundwave dawal rade, ale Michaela Boltona to mialem ochote udusic. Maniera mowienia Shadoo powodujaca, ze bardzo ciezko bylo go zrozumiec co mowi. Zastrov mi sie najbardziej podobal i jego poczucie humoru. Poprzednie odslony mialy jakis lepszy klimat. Najbardziej pamietam jak sie pochalali w ostatnim dniu finalow i Soundwave po finalowej walce sciagnal spodnie. Wtedy naprawde bylo mi zal, ze sie konczyc AT.
Ranshe:
Shadoo > Zastrow, jest bardziej ekspresywny i ogólnie ;) A StevieSG poszła gdzieś z CCP, z miesiąc temu było na eveo.
Post kolesia z hydry hardkorowy strasznie, jeszcze całości nie przeczytałem, ale ostre i interesujące. edit: interesujące w cholerę i mimo niesmaku po obejrzeniu ostatniego meczu jestem pod wrażeniem. Może gdyby nie spieprzyli tego na końcu, to by nie było takiego problemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej