Śmietnisko > Off Topic

warny Odp: Harbinger dla nowicjusza do PVP

<< < (4/6) > >>

Yurioni:
a kusy jest azjata...

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 08, 2011, 14:22:05 ---W sumie Zgudi też zrobił ruch, bo mogliśmy się popisać fitami tylko, że jakoś potem ich nie wykorzystywał. Niemniej jednak szkoda, że chujki z Orphanage ubiły mu apoka nejwi.

Przyznam się, że zastanawiałem się nad poradnikami przetrwania dla młodych. Pewnie są już jakieś tu, ale żeby się do nich dokopać to pewnie sporo pracy.

--- Koniec cytatu ---

Moim skromnym zdaniem, najlepszym poradnikiem jest wtopa...no powiedz że nie...drugi raz nie będzie latał beztrosko w systemie z WT'ami ;)

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 08, 2011, 09:22:52 ---W kolejce czekają jeszcze zarzuty o troling, spam, offtopowanie i pyskowanie administracji >:D
Nie chce mi się co chwila bawić wycinarką więc coraz bliższy jestem wycięcia szkodników powodujących problem, dlatego po raz ostatni grzecznie proszę żebyście, przestali zmieniać kazdy topick w offtop / flame ( w dodatku tak mizerny że sie nie nadaje nigdzie indziej jak do kosza)

--- Koniec cytatu ---

Doom, zlituj się... nie bądź poważny jak brama cmentarna o północy.

Padłem ze śmiechu widząc ten komiks, oczywiście że to żadna "wycieczka osobista" i tylko doskonały żart.

Colonel:
o widze ze cos przeoczylem  ::)
... nie zwyklem zagladac do postow, ktorych tematyka mnie nie obchodzi...
zwlaszcza jesli jest to o jakims krapie, ktory ma byc maszyna do pvp

+1 za komiks

BTW, przypomnialo mi sie ze mam tu moderatora  >:D
wiec nastepnym razem wszystko za mocno przyprawione emo + nietematyka leci do kosza ...

zdziwnieni ?  ???

Doom:
tak bo w Offtopicku moderatora Ci nie dawalem :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej