Eve Online > Patche i dodatki

dust 514 coming to playstation 3 in 2012

<< < (11/12) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Gaavrin w Czerwiec 23, 2011, 11:06:01 ---AN IMMORTAL SOLDIER

Death is a learning experience. Fight, die, and develop your skills to become the character you want to be. Use skill points earned as you play (and even when you’re offline) to train skills that improve your battlefield effectiveness; make you proficient in the use of specialized gear; or enhance your ability to modify and upgrade existing gear.

z tego cytatu ze strony www.dust514.com wynika, że nauka skilli będzie wyglądać tak samo jak w eve.

--- Koniec cytatu ---

A propos filmiku na zalinkowanej stronie:
375k za żołnieża
1,4kk za czołg
1kk za wieżyczkę
i bagatela... 125kk za shipa (cestus crontrol cośtamcośtam?)

Mam nadzieje, że faktycznie planują jakiś boost PI, by takie wydatki się opłacały.

Dormio:

--- Cytat: Ptysiu w Czerwiec 23, 2011, 17:16:14 ---A propos filmiku na zalinkowanej stronie:
375k za żołnieża
1,4kk za czołg
1kk za wieżyczkę
i bagatela... 125kk za shipa (cestus crontrol cośtamcośtam?)

Mam nadzieje, że faktycznie planują jakiś boost PI, by takie wydatki się opłacały.

--- Koniec cytatu ---
A masz na myśli skalę 1 gracza, korp, czy alliance ?
Personalnie zlewając PI, w całości opędzane odwiedzinami EVE raz na jakiś czas (wszystkie planetki w high) sam byłbym w stanie kupić kilkadziesiąt czołgów z ZYSKU NETTO na produkcji planetarnej. Jak to się ma do skali sojuszu sobie sam odpowiedz.

Ptysiu:

--- Cytat: Dormio w Lipiec 19, 2011, 12:36:25 ---A masz na myśli skalę 1 gracza, korp, czy alliance ?
Personalnie zlewając PI, w całości opędzane odwiedzinami EVE raz na jakiś czas (wszystkie planetki w high) sam byłbym w stanie kupić kilkadziesiąt czołgów z ZYSKU NETTO na produkcji planetarnej. Jak to się ma do skali sojuszu sobie sam odpowiedz.

--- Koniec cytatu ---

Zielonego pojęcia nie mam jakie zyski osiąga się w skali korpa/sojuszu z PI. Natomiast osobiście udało mi się wyciągać z tego interesu jakieś 50kk na dzień, po czym odpuściłem sobie patrząc na zyski jakie wyciągam z FW. To też jakieś kilkadziesiąt czołgów, co nie znaczy, że zainwestowałbym je w obronę "ogródka", bo w moim przekonaniu nie opłacało by mi się to. Prędzej wardeknąłbym gościa/gości, władował resztę w zakup jakiegoś shipa i łapał im indyki z urobkiem :P. Gdybym nawet zresztą chciał się bronić, a miał w perspektywie co chwilę takie wydatki ponosić i tak zwinąłbym interes.

Kara Mon:

--- Cytat: Dormio w Lipiec 19, 2011, 12:36:25 ---A masz na myśli skalę 1 gracza, korp, czy alliance ?

--- Koniec cytatu ---

Tyko ze w skali sojuszu to sa dalej drobne na waciki ktorymi malo ktory alliance jest zainteresowany. PI jest tak malo oplacalne ze nie dosc ze nie za bardzo oplaca sie tym zajmowac ,a co dopiero walczyc o planety w jakikolwiek sposob.

Dormio:
Im mniej zainteresowanych zajmowaniem się tym tematem tym lepiej dla tych, którzy są zainteresowani. Ilość pracy jaką trzeba włożyć w PI jest tak mała, że naprawdę uzasadnia zarobki z tego wynikające. Poza tym skupiliście się na jednym aspekcie, opłacalności, a nie na sensie czego dotyczyła moja wypowiedź - sojusze wydają znacznie większe kwoty na sprzęt nie pytając czy jest to opłacalne. No i nie zapominajcie, że każdy powód do walki jest dobry, a ten nacechowany ekonomicznie jeszcze bardziej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej