Eve Online > NoobGarten
Witam - proszę o poradę.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Ginandel w Czerwiec 07, 2011, 10:59:10 ---Nom, jak mongoł podróżujący przez stepy z rodziną i namiotem na plecach ;D
btw. na tej misji chyba dostajesz frejkę do wdupienia...
--- Koniec cytatu ---
Tyś nie Mongoł a najzwyczajniejszy ŚLIMAK ];)
Madrian:
Na szczęście nie woziłem całego dobytku... Ale po prostu miałem kilka książek z początkowymi skillami do trenowania.
Wiadomo - pierwsze skille to minuty i następny. Nie chciało mi się po prostu wracać co chwilę na stację. :P
Od tamtej pory co nieco sobie ogarnąłem i mogę się już śmiać z tego przypadku.
Kasa się wróciła, Garaż mocno rozbudował, sprzętu nie wożę ze sobą bez potrzeby. Skille co przepadły już od nowa nauczone.
Czy można gdzieś poczytać dokładne informacje odnoście zmian w statystykach statków po nowej wersji?
Mam wrażenie, że mój Cormorand jakoś osłabł. Miałem w nim baterię 150-tek i 125-ek (rail), a teraz wsadzę jedną 125-kę i nie mam mocy... >:( Musiałem go zapakować 75-kami.
Chyba, że coś pomyliłem. Poprzednim dla zabawy zadarłem z Concordem. ;D
Potem padł serwer i w nowej wersji nie mogłem odtworzyć starej konfiguracji.
Goomich:
W character sheet, masz na dole comba log. Po otwarciu klikasz zakladke loses, prawym klawiszem na tym cormorancie, skopiuj i wklej do notatnika. Bedziesz mial caly fit.
Madrian:
Dzięki - zgadza się.
Były dwie 150mm 'Scout' I Accelerator Cannon
Trzy 125mm Railgun I, Qty: 2
Salvager I
Standard Missile Launcher I
Core Probe Launcher I
Wsadziłem do nowego: Salvager, SML, CPL i koniec mocy. Zamiast 150-tek i 125-tek mam 5 75-tek. Jedna 125-tka żżera prawie tyle co one wszystkie razem...
A potem sprawdziłem fity na drugich slotach... Okazało się, że wsadziłem V-58 zamiast Cold-gas i to on mi zeżarł tyle mocy... Deseczka znów lata uzbrojona po zęby. :P
[VIDE] Herezja:
Cześć.
Po 1 jedyne deski nadające się do czegokolwiek to amarska i matarska. Po 2 jeśli już się bawisz deską to z kompletem jednakowego uzbrojenia meta 3 (czy jak to teraz nazywane jest lev 1 ). Na med slocie powinieneś mieć Afterburnera meta 4 (bo jest tani) a resztę sam sobie dobieraj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej