Eve Online > NoobGarten

Witam - proszę o poradę.

(1/6) > >>

Madrian:
Witam.
Parę razy podchodziłem do EVE, tym razem chciałem spróbować pograć na pełnym koncie.
Niestety mam problem.
Dziś kończy mi się 14 dzień triala, a ja nie mogę się zalogować do Account Management,

Podaję E-mail
Hasło
I gra prosi o podanie imienia postaci.

--- Cytuj ---Enter the name of any character on the account you are logging into
--- Koniec cytatu ---
[/b]

Podaję pełne imię mojej postaci z nazwiskiem [imię nazwisko], a dostaję błąd logowania.

Próbowałem podawać samo imię, samo nazwisko, najpierw nazwisko, potem imię, a nawet nazwę usera. Stworzyłem też na koncie nową postać o prostym imieniu i ni huhu jak mawiają indianie...
Nawet hasło zresetowałem, bo myślałem, ze coś jest z nim nie tak.

Możecie powiedzieć, o co chodzi tej cholerze? Jeżeli się nie zaloguję i nie przedłużę konta, to stracę całkiem miłe konto. Jak powinno wyglądać to logowanie? Co mam jej podać jako "any character"?

Trochę za dużo kłopotów za 20€ miesięcznie. :(

Goomich:

--- Cytat: Madrian w Czerwiec 05, 2011, 17:22:30 ---Dziś kończy mi się 14 dzień triala, a ja nie mogę się zalogować do Account Management,

Podaję E-mail
--- Koniec cytatu ---

Mnie się zawsze pyta o nazwę konta, nie o email.

--- Cytat: Madrian w Czerwiec 05, 2011, 17:22:30 ---Trochę za dużo kłopotów za 20€ miesięcznie. :(

--- Koniec cytatu ---

15.

Madrian:
O faktycznie - poszło. ;D
Cholerne ciasteczka wbijały mi tam email i z lenistwa przechodziłem dalej. :P

Co do Euro - dochodzi Vat, a wówczas jest już 19,95... :(

Dziękuję za pomoc.

deckard:
Gre możesz aktywować plexem kupionym za iski w grze, lub gtc -  game time code 60 dni - kupionym legalnie na allegro, unikniesz wtedy opłaty aktywacyjnej. Dobrze by było aby ktos potwierdził info jakie daje :)

Doom:
Nigdy nie płacilem za aktywację konta. Poprostu na trial konto wbijalem GTC lub aktywowałem plex i było pelne bez dodatkowych opłat. Trochę tych kont mam, do tego mialem powiedzmy nadzór nad zalożeniem kont i pierwszą opłatą na kontach kilku znajomych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej