Eve Online > Dyskusje ogólne
CSM a polska społeczność
HammerSnake:
--- Cytuj ---Natomiast od początku wydawało mi się logiczne, że kandydat powinien dostać do łapy wypracowany wspólnie program.
--- Koniec cytatu ---
Wiem wiem, ale programy wyborcze w eve to taka sama ściema jak w polsce, więc napisałem po prostu czego naprawdę oczekuje od kandydata :P.
HammerSnake:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 01, 2011, 13:45:24 ---o fu, ona jest paskudna!
--- Koniec cytatu ---
edit już znalazłem.
o fu, ona jest paskudna! +1 8)
Yurioni:
tak z ciekawosci, czemu wieksozsc ludzi strasznie lobbuje za polskim supportem ect? nawet nie rozumiem jak mozna sie ludzic, ze cos takiego bedzie mialo miejsce, jestesmy za malo znaczaco liczbowa spolecznoscia w grze, zeby cpp na powaznie myslalo o pakowaniu kasy w polski support, poza tym nie chce nikogo urazic, ale gracie w gre ktora od samego poczatku byla angielskojezyczna, jak dajecie sobie rade bez znajomosci jezyka? a jesli dajecie to po co wam polski support?
Doom:
Wiesz jest pewna różnica w "dawaniu sobie rady" a bezstresową (pomijam stres typu, "o kur** skad sie tu wzieła ta kampa BUFU?!?!?!" :P )
Tak samo jest pewna bariera komunikatywności. Dogadac sie z jakims młotkiem z lokala to nieco inna bajka niż wykłucić się o refundację statku za dużą bańkę który spadł z powodu jakiegoś głupiego błedu kodu gry. W takich pyskówkach trzeba czasem ostro argumentować uzuywajac znajomosci języka na nico wyzszym poziomie niż powszechnie określany jako "komunikatywny'. Kto czytał / słuchał moich obcojęzycznych pyskówek ten wie o co chodzi :P
sc0rp:
To nei wystarczym im napisac rEfUnd mai szip nygas? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej