Eve Online > Dyskusje ogólne
Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]
Ranshe:
--- Cytat: Syntion w Maj 30, 2011, 12:46:48 ---Jestes w c0ven to zapytaj sie kogos ze "starszyzny" o typa : Berry Myotis :)
Albo o zjawisko tzw "kuzyna" w c0venie.
--- Koniec cytatu ---
Siadaj dwója, odpowiedź nie na temat kompletnie.
--- Cytat: SokoleOko w Maj 30, 2011, 13:06:34 ---Od bota różni go to, że nie zapiernicza 23/7 świątek piątek.
--- Koniec cytatu ---
Bot też będzie zapierniczał tyle, ile mam odpalonego kompa, nie? 23/7 to łatwy case :)
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 30, 2011, 13:07:41 ---popatrz na kontent pve wow - ktory jest zupelnie na innym p[oziomie w porownaniu do eve a boty jak byly tak sa.
--- Koniec cytatu ---
Półprawda. :) Boty w wowie też robią powtarzalny grind (np zbieranie kwiatków itp, odpowiednik naszego tutaj miningu zarówno pod względem nudności jak i stopnia skomplikowania), questów i ogolnie mówiąc pve contentu który jest na zupełnie innym poziomie właśnie nie.
Syntion:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 30, 2011, 13:07:41 ---Cool a teraz popatrz na blizzarda ktory z cheatami/botami walczy od premiery Diablo 1, przy nich CCP to zoltodzioby a nadal boterzy/cheaterzy > blizzard.
--- Koniec cytatu ---
Wiem o tym. A najsmieszniejsze ze CCP w Eve tak de facto nawet nie zaczelo z bociarniami walczyc.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Syntion w Maj 30, 2011, 13:33:41 ---Wiem o tym. A najsmieszniejsze ze CCP w Eve tak de facto nawet nie zaczelo z bociarniami walczyc.
--- Koniec cytatu ---
A po co mają walczyć i pozbawiać się klientów? Każdy bot to jeden abonament.
A CCP jest to firma która ma zarabiać pieniądze a nie uszczęśliwiać ludzi ;) od tego są instytucje charytatywne.
Nawet jeśli CCP coś zrobi z botami to będzie to raczej pokazówka.
Swoją drogą nie wiem o co darcie szat... Jak nie będzie botów to będą opłacani ludzie którzy bedą kerbirzyć na styl bota zawodowo...albo więźniowie w Chinach :P
Mnie osobiście też zdeczka nerwuje bocenie... ale czy to znów jest takie straszne, straszliwe zUo? :P
Syntion:
--- Cytat: Ranshe w Maj 30, 2011, 13:29:57 ---Siadaj dwója, odpowiedź nie na temat kompletnie.
--- Koniec cytatu ---
Oj misiek misiek :)
Zrobisz kariere w c0ven tam beton nadal jest wiecej wart od veldsparu :)
gl&hf
Xeovar:
Jasne że bota 23/7 to łapiesz. Tak samo AFK bota, bo jakby CCP zaczęło stosować najprostszą metodę:
- jest raport bota
- GM leci niewidzialny ogląda
- stawia mu pułapkę/bańkę/przeszkodę na której statek się zacina
- czeka czy koleś się odezwie/zareaguje/zacznie cokolwiek robić
- jak nie to ban za bocenie
I dochodzimy do momentu, kiedy nielegalne jest nie bocenie/makrowanie, ale robienie teo AFK.....
Dalej, IMO, się nie da skutecznie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej