Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]

<< < (26/28) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Syntion w Czerwiec 01, 2011, 07:51:56 ---A wracajac do tematu botow.
Stanelo w koncu na tym, ze nalezy pozabijac wszystkie boty DRFowi bo oni robia to na skale przemyslowa a tych wszystkich automatow latajacych na poludniu nie ruszacie bo albo to altorobociki jakiegos kolegi z ally lub korpa i/lub robi to na pewno na wlasne potrzeby oczywiscie nie nalezy dodatkowo wymagac od sojuszy zeby nie bocily bo przeciez te sojusze trzymaja sovy, daja jesc ludziom i ciezko charuja na to zeby miec teren. Mowa oczywiscie o tych dobrych i jedynie slusznych sojuszach a nie jakichs tam przemyslowych DRFach.
No ale zawsze na koncu mozna wszystko zalatwic  tym ze "nawet jesli ktos tam sobie altem z mojego ally boci jako rentier w innym sojuszu to:"  "JA NIE BOCE". Wowczas mozna uznac sie za rozgrzeszonego :)

pysznie :)

--- Koniec cytatu ---

Syntek, wlasciwie w kazdym ze zdan popelniles blad logiczny, albo przeinaczyles moje slowa. Oczywiscie moglbym ci to wytlumaczyc jeszcze raz, tylko ze widze dwie mozliwosci: albo naprawde mnie nie zrozumiales, i w takim wypadku dlasza dyskusja nie ma sensu, bo skoro do tej pory nie jarzysz, to raczej juz nie zrozumiesz. Albo po prostu trollujesz, i chcesz sobie swoim zwyczajem pobzdurzyc na centrali, i wtedy rowniez dalsza rozmowa z Toba nie ma sensu, bo uprawiasz sofizm. W obu wypadkach nie pozostaje nic innego, tylko porzucic dyskusje na serio i robic sobie z ciebie jaja  ;D
gl&hf

Syntion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 01, 2011, 13:20:08 ---Syntek, wlasciwie w kazdym ze zdan popelniles blad logiczny, albo przeinaczyles moje slowa. Oczywiscie moglbym ci to ... (i dalej jakies tam miauczenie)
--- Koniec cytatu ---

Kiciek, nie przeinaczylem zadnych twoich slow bo do zadnych twoich slow sie nie odnioslem w swojej wypowiedzi.

--- Cytat: SokoleOko w Maj 30, 2011, 12:24:55 ---W aktywnym polowaniu na boty nie chodzi o zastąpienie CCP, tylko to kopnięcie w jaja DRF, które na botach stoi. Ważne żeby zabolało.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Xeovar w Maj 30, 2011, 14:01:43 ---Co nie zmienia faktu, że C0ven ciągnie kasę z botów, gdyż około 60% naszych rentierów to bociany. Większość z nich jednakże nie jest głupia i nie farmi na botach 23/7 tylko tyle, żeby nikt nie mógł łatwo im udowodnić bocenia przez za długie granie.
Bocenie, makrowanie i automatyka jest TYLKO i wyłącznie efektem złego designu PvE.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Kira Korpii w Maj 30, 2011, 14:06:20 ---Niezla hipokryzja, a wyobraz sobie Xeo ze nie wynajmiesz systemu botom tylko graczom. Co wtedy?
Aaa no wiem co - nie dostaniesz tyle brudnej kasy co od kuzyna.
Mieczyk jest tutaj obosieczny i tez od Twojej decyzji zalezy przyzwolenie na swoim terenie lub jego brak, prawda?
Jak mialbym do czegos taki stan porownac to po prostu: paserstwo.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: ltrook w Maj 30, 2011, 15:30:14 ---Konkluzja tego 378468237467843627846328473648 wątku o botach jest taka: WSZYSCY BOCĄ, nie tylko DRF.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Skeer w Maj 30, 2011, 16:26:06 ---W C0ven jako ally samemu w sobie botów nie ma - a jeśli są to wywalamy prędzej czy później poza alians. Nie rozumiem pretensji ludzi, którzy by chcieli, żebyśmy byli cool, pokazywali co umiemy w sovwar i walkach flot, roamów, jednocześnie skazując nas na żmudne sprawdzanie, czy czasem alt Józka z I-DEI, który jest gdzieś w ROL.C - nie boci. Mam wyjebane na taki case, byle nie byłby w C0ven i tyle.Szkoda czasu.
(...) nie jesteśmy winni tego, jaka ta gra jest, przyjęliśmy rozwiązanie najuczciwsze z realnych do wykonania. Narzekania ze strony PBN, który farmi misje uważam za niepoważne. Zajmijcie se sova i wtedy pogadamy jacy to jesteście fajni, bo nie bocicie i bronicie terenu.
PS2
Nie bocę.

--- Koniec cytatu ---

Zgodze sie natomiast z tym co napisal Xeowar tutaj :

--- Cytuj ---Bocenie, makrowanie i automatyka jest TYLKO i wyłącznie efektem złego designu PvE.
--- Koniec cytatu ---

Jednak w aspekcie uzywania badz nie uzywania botow pozwole sobie miec inne zdanie od autora.
Dla mnie tlumaczenie sie z uzywania botow w ten sposob to jak usprawiedliwianie zlodzieja ze ukradl bo byl glodny.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Syntion w Czerwiec 01, 2011, 07:51:56 ---
nalezy pozabijac wszystkie boty DRFowi bo oni robia to na skale przemyslowa

No ale zawsze na koncu mozna wszystko zalatwic  tym ze "nawet jesli ktos tam sobie altem z mojego ally boci jako rentier w innym sojuszu to:"  "JA NIE BOCE". Wowczas mozna uznac sie za rozgrzeszonego :)

pysznie :)

--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi sie, ze caly watek sie zaczal od mojego stwierdzenia, ze DRF traktuje EVE jak prace, bo boci przemyslowo i sprzedaje iski. Wydaje mi sie tez, ze to ja sie przyznalem, ze NIE BOCE.

Syntion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 01, 2011, 13:48:49 ---Wydaje mi sie, ze caly watek sie zaczal od mojego stwierdzenia, ze DRF traktuje EVE jak prace, bo boci przemyslowo i sprzedaje iski. Wydaje mi sie tez, ze to ja sie przyznalem, ze NIE BOCE.

--- Koniec cytatu ---

I wydaje ci sie ze wszyscy patrza tylko na twoje posty i odpowiadaja tylko na nie? Oj kocie kocie :) <troll>pojdzmy dalej ... forum centrali powstalo po to zebys mogl na nas zsylac swoje boskie mysli.</troll> ;)

A tak powaznie: to akurat faktycznie nie czytalem nawet twoich postow za bardzo w tym watku - moze dlatego ze wiedzialem czego moge sie spodziewac w twoich wypowiedziach i znam juz twoje zdanie na tematy botow, c0venu, dramy itp.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Syntion w Czerwiec 01, 2011, 13:55:23 ---A tak powaznie: to akurat faktycznie nie czytalem nawet twoich postow za bardzo

--- Koniec cytatu ---

To wiele tlumaczy  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej