Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty [Odp: [Polityka] Północny wschód czyli]

<< < (23/28) > >>

Nitefish:
@Dark - albo mi się wydaje albo ty nie kumasz znaczenia słowa "pet"

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Maj 31, 2011, 12:52:57 ---@Dark - albo mi się wydaje albo ty nie kumasz znaczenia słowa "pet"

--- Koniec cytatu ---
Polataj z/przeciw PL to zmienisz zdanie odnosnie tego czy kumam czy nie kumam znaczenia slowa "pet". wszystkie te aliansiki latajace z PL robia za ich giermkow. Szkoda mi tylko ncDOT/Ev0ke aczkolwiek podczas ostatniej bitki pokazali ze duch walki i jaja nie zostaly im uciete. :]

--- Cytat: Yurioni w Maj 31, 2011, 12:52:34 ---pewnie dopoki im sie nie znudzi, albo beda mieli do czego strzelac...

--- Koniec cytatu ---
I do czego beda strzelac do botow? Masz watpliwosci wsiadz w bombera i polec na tereny dronkowa ;)

Yurioni:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 31, 2011, 12:56:28 ---I do czego beda strzelac do botow? Masz watpliwosci wsiadz w bombera i polec na tereny dronkowa ;)

--- Koniec cytatu ---
wiem, ze moze masz troche oderwana od rzeczywistosci percepcje tego jak dziala ta gra, ale postaram ci sie to wytlumaczyc, jesli juz zakladasz, ze beda strzelali po wszystkim do DRF to uwazasz, beda latali gangami po 5 osob na skirmishe? otoz nie, jesli zaczna rozpieprzac sova w dronkowie to ruskie przyleca i to nie botami... ofc to tylko dywagacje, ale stwierdzenie, ze po iwin in eve przez drf zostanie strzelanie tylko do botow jest conajmniej dziwne...

sc0rp:

--- Cytat: Yurioni w Maj 31, 2011, 13:03:19 --- jesli zaczna rozpieprzac sova w dronkowie to ruskie przyleca i to nie botami...

--- Koniec cytatu ---
Ta przyleca blobem sc/tytkow i nakryja czapka

SokoleOko:
Tu Dark ma trochę racji - faktycznie - albo boty, albo hotdrop SC bez żadnego supportu.

No, ale jak DRF przejmie cześć rentierów po dawnym NC, to nadal będzie co roamować, hyhy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej