Eve Online > NoobGarten

Trening na sisi

<< < (7/7)

R@F:
Czy jeśli na tq mam niewykorzystane sp to na sisi też będe miał?? Co ile się resetuje stan na sisi (robiony jest mirror z tq??) Czy na sisi można normalnie coś wyskilować w celu sprawdzenia czy jest sens wogóle to skilować, skiluje się może coś szybciej, zwiększona jest ilość remapów?? Czy jest tam też podział na security (high, low, 0.0)??

SokoleOko:

--- Cytat: R@F w Czerwiec 03, 2011, 15:08:38 ---Czy jeśli na tq mam niewykorzystane sp to na sisi też będe miał??

--- Koniec cytatu ---

Jeśli w momencie robienia mirrora będziesz miał "wolne punkty", to tak.

--- Cytat: R@F w Czerwiec 03, 2011, 15:08:38 ---Co ile się resetuje stan na sisi (robiony jest mirror z tq??)

--- Koniec cytatu ---

Jak się CCP zachce albo wrzucają nowy build.

--- Cytat: R@F w Czerwiec 03, 2011, 15:08:38 ---Czy na sisi można normalnie coś wyskilować w celu sprawdzenia czy jest sens wogóle to skilować

--- Koniec cytatu ---

Możesz ustawić sobie kolejkę skillowania, ale - patrz punkt wyżej - wtedy wszystko szlag trafi.

--- Cytat: R@F w Czerwiec 03, 2011, 15:08:38 ---, skiluje się może coś szybciej, zwiększona jest ilość remapów??

--- Koniec cytatu ---

Nie i nie. Jedyną różnicą jest możliwość zarobienia jakiś tam SP za udział w mass testach. Ale to chyba nie jest zbytnio sformalizowane (ile za co).

--- Cytat: R@F w Czerwiec 03, 2011, 15:08:38 ---Czy jest tam też podział na security (high, low, 0.0)??

--- Koniec cytatu ---

Wszystko wygląda jak na TQ, z wyjątkiem posów (żebyś nie mógł na SiSi "scoutować" tego co jest na TQ).

EDIT: PvP jest tylko w jednym systemie, w pozostałych musisz przeciwnika poprosić o zgodę.

Dux:
"Reset" na sisi z tego co zauważyłem regularny nie jest. Robiony jest raczej przy większych updatach. Dostajesz wtedy swojego ludzika w stanie, w jakim się znajdował na TQ w danym dniu - czyli z taką samą ilością SP, z takimi samymi skilami i w tym samym miejscu. Nie ma bonusów do skilowania - skiluje się tak samo jak na TQ i w takim samym czasie. Wyjątkiem są te, które są dawane jako nagroda za udział w mass testach. I z czasów jak ja pamiętam, a było to już całkiem dawno temu (bo w okresie jesień/zima 2009) - tuż przed Dominion chyba - wszyscy mogli zagrać ze skilami all lev. 5 i z furą siana (a przynajmniej jakoś tak, bo ja dopiero zaczynałem grać i niewiele kojarzyłem jeszcze).
Jest identyczny podział na high/low/null, przy czym poza jednym systemem (może podczas mass testów kilkoma), gdzie wszyscy ze wszystkimi się piorą - góra kilkadziesiąt osób w kilku miejscach w systemie (wcześniej tym systemem był FD, teraz nie pamiętam, ale podany jest wyżej), to nic się nie dzieje. Tylko od czasu do czasu jakaś zabłąkana dusza przeleci :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej