Eve Online > NoobGarten

Trening na sisi

<< < (6/7) > >>

Draggston:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 01, 2011, 19:23:22 ---I jeden z najważniejszych powodów, jak dostajesz coś za darmo to tego nie szanujesz, co innego wtopić statek za darmo co innego stracić taki na który zapracowaleś.

--- Koniec cytatu ---

To zalezy z jakim kto podejsciem tam idzie, jak idzie sie porozwalac po prsotu to jest tak jak mówisz. A jak ktos tam idzie i dla niego osobistym suckesem jest nie dać sie zabić a zabic jak najwięcej, tak po prostu max performance, to chyba już co innego?

sc0rp:
Draggston eve to ma do siebie ze kazdy bawi sie tak jak chce. Nie mniej jednak nie szukaj poparcia swoich dzialan u osob ktore uwazaja to za pomysl z konca plecow. Ludzie podali ci argumenty a ty swoje. Wiesz to tak jakbys probowal przekonac kogos ze redtube > kobieta/mezczyzna bo redtube nie trzeba postawic drinka.

Draggston:

--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwiec 02, 2011, 09:08:22 ---Draggston eve to ma do siebie ze kazdy bawi sie tak jak chce. Nie mniej jednak nie szukaj poparcia swoich dzialan u osob ktore uwazaja to za pomysl z konca plecow. Ludzie podali ci argumenty a ty swoje. Wiesz to tak jakbys probowal przekonac kogos ze redtube > kobieta/mezczyzna bo redtube nie trzeba postawic drinka.

--- Koniec cytatu ---

No jesli uważają to za pomysł z konca pleców to cóż... moge tylko napisać że szanuje ich zdanie.

Ja dalej swoje? Rozumiem że powinienem zmienic tok rozumowania i zacząć tak mysleć jak moi rozmowcy? O przepraszam, szanujcie moje zdanie jako i ja szanuje wasze. I nie staram sie komuś czegoś wbic do głowy na siłe i zmienic jego sposób rozumowania. Przedstawiam tylko moje podjescie do sisi i zabawy tam. A porównanie do redtube chyba nie jest w tym przypadku zbyt trafne...

Doom:

--- Cytuj ---Rozumiem że powinienem zmienic tok rozumowania i zacząć tak mysleć jak moi rozmowcy?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczyłoby dogadać się z UA (na priv mogę Ci dac namiary chara na ktory najczęściej się CEO UA loguje w celu przyjmowania łapówek, lub podobne chary dyrektorów rekrutacyjnych :P ) i odbyć u nich szkolenia. Miałbyś wtedy pełen obraz sytuacji, podczas gdy w tej chwili ja, Sokół i reszta krytyków pomysłu zna sprwę z obu stron, podczas gdy Ty masz raczej monotematyczny pogląd ;)

sc0rp:

--- Cytat: Draggston w Czerwiec 02, 2011, 13:10:20 --- Przedstawiam tylko moje podjescie do sisi i zabawy tam. A porównanie do redtube chyba nie jest w tym przypadku zbyt trafne...

--- Koniec cytatu ---

Porownanie imo jest bardzo trafne (jak po treningu na sis ktos zalockuje twojego shipa na TQ to zrozumiesz ;) ). Spokojnie tak jak zaczolem swojego posta - sprawia Ci to fun -> good for you eve to gra a gry maja za zadanie sprawiac fun. Starsi piloci poprostu tylko chcieli, abys uniknol straty czasu. Wolisz po swojemu - have fun dla mnie eot.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej