Eve Online > NoobGarten
Trening na sisi
Draggston:
Doom ja nie podważam sensu istnienia i działalności Unseen, ale są rzeczy ktorych w unseen nie przetestujesz. Ja wiem że te dwa słowa są już do znudzenia powtarzane - dramiel, cynabal - tego w unseen nie przetestujesz walcząc przeciwko komuś kto faktycznie chce Cie zabić i zrobi to, a nie wspomne o refundacji tych szipów. Inną ciekawą rzeczą jest to że za udział w mass testach jako nagrode dostaje się sp na sisi, ostatnio dali 2mln sp, więc można sobie przetestować szipa zanim sie zacznie go skillować na tq.
Mam wrażenie że wręcz odradzacie z Sokołem korzystanie z sisi ??? Moim zdaniem zaszkodzić nikomu nie zaszkodzi, a moze tylko pomuc mniej lub bardziej.
EDIT:
Czyżby Zgudi sie obraził na cały świat a w szczególności na centrale? :'(
Doom:
--- Cytuj ---tego w unseen nie przetestujesz walcząc przeciwko komuś kto faktycznie chce Cie zabić i zrobi to,
--- Koniec cytatu ---
Zapytaj kadetów UA jak wygląda szkolenie pvp z Savagem, szkolenie z wormholów, albo dlaczego nie należy wkur**** Gosi na szkoleniach ;D ;D ;D
--- Cytuj ---Mam wrażenie że wręcz odradzacie z Sokołem korzystanie z sisi
--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej. To jest poligon do sprawdzania przez CCP ich dodatków, nie do bezbolesnych treningów. To co tam jest i czym latasz czesto nie odpowiada tak samo wygladajacym i nazwanym przedmiotom i statkom na TQ, tam na legalu można bic sie tylko w bardzo ograniczonej przestrzni, więc nie pozmnasz niebezpieczeństw innych niż starcie z innym przeciwnikiem, a na które normalnie wdupisz kolejne 20-30 rifterów. I jeden z najważniejszych powodów, jak dostajesz coś za darmo to tego nie szanujesz, co innego wtopić statek za darmo co innego stracić taki na który zapracowaleś. I tak wiem, jak ktos wtopi taki statek to stchurzy następnym razem, ale szczerze mówiąc ktoś kto unika walki ze wzgledu na koszt statku, bo a nóż przeciwnik jakimś cudem go pokona, robi coś źle zwłaszcza jeśli mówi o sobie jednocześnie pvper
sc0rp:
@Doom daj spokoj, skoro chce niech sie bawi na sisi, przeciez sa ludzie co sie bawia na redtube - wiecej tolerancji.
SokoleOko:
--- Cytat: Draggston w Czerwiec 01, 2011, 19:09:44 ---Czyżby Zgudi sie obraził na cały świat a w szczególności na centrale? :'(
--- Koniec cytatu ---
FUCK YESSS, OP SUCCESS..
ekhm... przepraszam, wyrwało mi się tak niechcący. Oczywiście to strata dla całego community :D
Khobba:
[gmod]
Bez przesady prosze. To nie watek o Zgudim, a o treningach na sisi, rajt?
[/gmod]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej