Eve Online > NoobGarten

Trening na sisi

<< < (4/7) > >>

Ranshe:
Z sensem o tyle, że było naprawdę trudno znaleźć cokolwiek na forum w tamtym dziale, bo pierwsze 5 stron to zawsze były jęki "a ten to mnie spodował, a od tamtego dostałem w swoim caracalu DDka na pysk, BAN HIM".

Draggston:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2011, 18:29:27 ---Trening na SiSi jest kompletnie pozbawiony sensu.

- nie masz faction ammo
- nie masz faction modułów
- masz skille sprzed x dni = bardzo ogranicza to młodego chara
- sama walka w tym jednym systemie jest nieporównywalna z tym, co dzieje się na TQ

Szkoda czasu... nigdy nawet na SiSi nie wydokowałem i popatrz, jakoś mi to poziomu grania nie obniża.

--- Koniec cytatu ---

Sokole nie zgadzam się z Tobą.

Świerzak na sisi może wiele sie nauczyć moim zdaniem, choćby tak podstawowych rzeczy jak kotrolowanie odległości, predkości, kontrolowanie capa podczas walki. Można liznąć temat bez rozwalania 10 czy 20 rifterow na TQ które tylko zasmiecają nasz killboard. (Tak btw to gdzie pandemiki ćwiczą? Na sisi z tego co mi wiadomo.) To tak jak w życiu realnym poligon dla żołnierzy. Ja rozumiem że mogłeś sie urodzić z talentem, wsiadłeś w pvp szipa, poleciałeś zabijać i od poczatku Ci sie udawało. Ale nie każdy ma taką smykałke. Co do faction ammo i modułów to wszystko da się tam załatwić, trzeba tylko popytac tu i uwdzie. Mirror był wczoraj, z wczorajszymi danymi oraz z wczorajszym stanem itemów/szipów/kontraktów. W 6-CZ raczej dalej dostępne są napewno cynabal i dramiel bo te szipy na markecie kupowałem przed wczorajszym mirrorem. Co do innych faction szipów nie wiem, ale będe dziś w 6-CZ więc sprawdze.

Zgudi - jak Cie nie trawie, tak życze Ci miłej zabawy/nauki na sisi... i btw gratuluje wdupienia apoca navy...

EDIT:
system do walki to 6-CZ49
ceny wszystkiego na markecie to 100isk za szt (nawet ammo small i medium LOL)

Doom:

--- Cytuj ---Świerzak na sisi może wiele sie nauczyć moim zdaniem, choćby tak podstawowych rzeczy jak kotrolowanie odległości, predkości, kontrolowanie capa podczas walki. Można liznąć temat bez rozwalania 10 czy 20 rifterow na TQ które tylko zasmiecają nasz killboard. (Tak btw to gdzie pandemiki ćwiczą? Na sisi z tego co mi wiadomo.) To tak jak w życiu realnym poligon dla żołnierzy. Ja rozumiem że mogłeś sie urodzić z talentem, wsiadłeś w pvp szipa, poleciałeś zabijać i od poczatku Ci sie udawało. Ale nie każdy ma taką smykałke.
--- Koniec cytatu ---
Mozna tez dołaczyc do Unseen Academy i nauczyć się tego w 20-60 minut jako jednego z elementów szkolenia podstawowego na sprzęcie refundowanym w razie konieczności przez UA, a następnie rozwinąć podczas jednego z dwóch dedykowanych szkoleń pvp pod okiem specjalistów

HammerSnake:
Zgudi dostał bana dopóki nie zapisze się do unseen?
Co tak długo ? :P

Doom:
Zgudi bana nie dostał, albo sam skasował, albo ktoś mu w tym "pomógł", a nie tęsknię za nim tak bardzo żeby sprawdzać w logach co zaszło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej