Eve Online > NoobGarten

Trening na sisi

<< < (3/7) > >>

observer:

--- Cytuj --- Nic tak nie uczy jak prawdziwa wtopa szczegolnie taka ktora boli
--- Koniec cytatu ---
Boląca wtopa uczy raczej szybszego kerbirzenia, lub organizacji transportu, sporo zwykłych wtop uczy pvp, bo trudno o trafne decyzje jak się lata na pvp od święta albo wcale.
Na sisi nie ma się z kim prać i jedyna frajda tam, to możliwość polatania najdroższymi statkami i potestowania ich, a jego największa zaleta jak dla mnie, to możliwość weryfikacji tego, co się w EFT wyprodukowało przynajmniej jeśli chodzi o pve.
Co do pvp to już pisałem - to nie walka, to darmowy trening.  Tylko byś Zgudi musiał chyba namówić kolegów z corpa na wspólne manewry, bo jednak każdy woli prawdziwy sex, od red tuba :P

HammerSnake:
Sisi to taki battleground rodem z wowa czy innych mmo.
Są ludzie, którzy tylko tam naparzają i można się tam świetnie bawić. Jak dla mnie jest to fajne miejsce, żeby przetestować fity z jakimiś setem implantów przed zakupem.

Generalnie zaloguj się, polataj i sam oceń.

--- Cytuj ---Zalogowałem się i nikogo nie ma, może paru ludzi siedzi gdzieś na odległym końcu galaktyki.
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy siedzą w systemie 6-CZ49. Musisz się tam kopsnąć z buta albo za pomocą kanału moveme, gdzie prosisz o przeniesienie i czekasz 10-20min+.

Na sisi  zdejmowanie jajek grozi chyba banem. Także podróżować się da bez problemu.

Ranshe:
Podobno się pozmieniały zasady i już nie grozi, takie czytałem ostatnio jęki gdzieś.

Szakal:

--- Cytat: HammerSnake w Maj 29, 2011, 09:55:27 ---
Wszyscy siedzą w systemie 6-CZ49.

--- Koniec cytatu ---

a nie czasem w FD ?

HammerSnake:
Sugerowałem się tym:

http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=858

--- Cytuj ---One of the first and most important changes is that we will be relocating the main combat testing system out of FD-MLJ. The new location will most likely be 6-CZ49, as the station there has cloning and repair facilities; it is 2 jumps from Empire space and has a large number of moons.
--- Koniec cytatu ---

Kiedyś sam latałem po fd, ale jak jest teraz w praktyce to nie wiem. :P

--- Cytuj ---Podding is no longer disallowed, so keep your clone up to date. Keep in mind that repeated and intentional podding without consent still falls under interfering with testing, so you can still be banned if you abuse this.
--- Koniec cytatu ---
Czyli jednak jaja można już zdjemować- bezsensu.

To jak, nadal lata się po FD?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej