Eve Online > Patche i dodatki

Vanity Store

<< < (4/8) > >>

Szakal:
gdzie to mozna bylo potestowac te cq  ?

Gaunt:
może niech wprowadzą sp za euro. Mnie się nie podoba to bo to kroczek naprzód w komercyjnym źle

SokoleOko:

--- Cytat: Szakal w Maj 28, 2011, 15:16:07 ---gdzie to mozna bylo potestowac te cq  ?

--- Koniec cytatu ---

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Duality

--- Cytuj ---    Create a separate folder for your test client ( i.e "C:\EVE Duality")
    Copy everything from your original EVE folder (by default located at "C:\Program Files\CCP" ) to the new ("C:\EVE Duality").

This step is important, since patching the test client will render it incompatible with the Tranquility server.

Create a shortcut for the new eve.exe file inside C:\EVE Duality
    Right click on the shortcut and select properties, then select the shortcut tab
    Add /server:87.237.38.60 and press OK (Make sure to add a space before the backslash.)

The final look of the Target line would look something like this:
        "C:\EVE Duality\eve.exe" /server:87.237.38.60

Then double click on the shortcut and log in

If there is a new patch available it should autopatch to the new client version for Duality

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gaunt w Maj 28, 2011, 15:35:03 ---może niech wprowadzą sp za euro. Mnie się nie podoba to bo to kroczek naprzód w komercyjnym źle

--- Koniec cytatu ---

Nie siej defetyzmu - chodzi tylko i wyłącznie o opcjonalne błyskotki.

Doom:

--- Cytuj ---Nie siej defetyzmu - chodzi narazie tylko i wyłącznie o opcjonalne błyskotki.
--- Koniec cytatu ---
Fix

Ranshe:

--- Cytat: Ireul Taar w Maj 28, 2011, 14:21:56 ---mikroplatnosci w eve - WTF??? - to przeciez crap stosowany w darmowych grach. skoro place za eve miesieczny fee to oszczedzcie mi prosze dodatkowych kosztow!!!
--- Koniec cytatu ---

Oj tam oj tam, jakieś koszulki i ubrania (czy nawet pomalowany na różowo machariel) w grze nie przeszkadzają przecież. Są dwie szkoły mikropłatności - dobra i gówniana. W dobrej możesz kupić vanity stuff, w gównianej amunicję do czołgu, która jest silniejsza czy odblokować za kasę możliwości, których nie ma standardowo w bezpłatnym pakiecie.

Druga raczej nie pasuje do gry, za którą co miesiąc i tak płacisz, więc nie wiem czemu w ogóle jakaś panika O_O

Przecież kosztów dodatkowych żadnych mieć nie będziesz, zmusza cię ktoś do latania różowym macharielem? Mam nadzieję, że nie XD

--- Cytat: Doom w Maj 28, 2011, 17:54:42 ---Fix

--- Koniec cytatu ---

Jak taki dobry jesteś w przewidywaniu przyszłości, to poproszę numery na szóstkę w totka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej