Eve Online > Dyskusje ogólne

Chińscy farmerzy...

<< < (4/5) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Doom w Maj 26, 2011, 15:23:50 ---Jako profesjonalny kerbir czuję się ciężko obrażony. Waść raczysz zweryfikować swój post czy pomóc Ci w tym punktami za wycieczki osobiste? >:D

--- Koniec cytatu ---

Co rozumiesz przez "profesjonalizm" w tym zakresie i ile "Pięknych Liliowych Nagietek" na godzinę na tym wyciągasz? I czy owe nagietki nie są tzw. "blood money"? ;D

Nitefish:
To znaczy, że jego umiejętność kerbirzenia jest do tego stopnia doskonała, że może innych początkujących graczy uczyć tego fachu, a co niektórym pokazywać tajemne sztuki kerberstwa.

Doom:
Żeby jeszcze Ci niektórzy nie wypominali potem tego na każdym kroku...  ::) Ale wiesz co Nite? Znaj moje dobre serce, pomogę Ci sie pozbyć Twojego złego nawyku. Twoj rabat na t2 shipy właśnie zmniejszyl się o połowę >:D

Nitefish:
Patrz, ja do Ciebie z sercem a Ty mi tak... Przecież dzięki Tobie poznałem taktykę racenia w low oraz jak robić misje L4 harbem. Gdzież bym śmiał drwić z dawnych czasów.

Co rabatu na shipy t2 to widzę tu inny problem - strasznie mało ich wdupiam więc mam ograniczone potrzeby.

Gaunt:
no i więźniowie przynajmniej mają co robić
ironią jest kara za niewyrobioną normę  :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej