Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[KOZA] Koza z piekla - dyskusja
Gaunt:
Matko a ten Trigger99 ciągle w top dziesięć, ma gość zacięcie
Azbuga:
trigger siedzi we wrogim hi secu pod stacją w rens albo w hek i pufa co może na undocku :) ma zacięcie ale dziwne że mu się to nie nudzi.
i właśnie zauwazyłem ciekawostkę - on jest w npc korpie w milicji amarskiej i robi tak 90% killi jakie ten korpa ma
Andrusza:
To super ! Mozna smialo napisac, ze na libacjach w Eszur czesto podnoszone sa toasty za "Koze z piekla" i Azbuge ;)
Mam nadzieje ze kal na lokalu smaruja inni, bo uczulam moich zabijakow zeby myli zeby i mowili grzecznie dziekuje.
RobekPL:
--- Cytat: Andrusza w Listopad 27, 2012, 12:20:28 ---To super ! Mozna smialo napisac, ze na libacjach w Eszur czesto podnoszone sa toasty za "Koze z piekla" i Azbuge ;)
Mam nadzieje ze kal na lokalu smaruja inni, bo uczulam moich zabijakow zeby myli zeby i mowili grzecznie dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
Posiadanie "zenskiego pierwiastka" w szeregach Waszego aliansu chyba troche lagodzi smack na lokalu :)
a korzystajac z okazji zareklamuje po raz kolejny KOZE.
Korp rosnie, zwiera szeregi, i szykuje niespodzianki :)
Pol Kent:
--- Cytat: RobekPL w Grudzień 03, 2012, 12:28:49 ---Posiadanie "zenskiego pierwiastka" w szeregach Waszego aliansu chyba troche lagodzi smack na lokalu :)
--- Koniec cytatu ---
Żartujesz ? Chyba nie wiesz jak "soczyście" się dzisiejszy żeński pierwiastek potrafi wypowiadać. >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej