Eve Online > NoobGarten
L4 i co dalej?
Ranshe:
--- Cytat: Qreg w Maj 24, 2011, 20:24:05 ---I tu sie mylisz robiac plexy tracisz sec status do frakcji ktora lejesz ;)
--- Koniec cytatu ---
Sec status? Czy jesteś 100% pewien swojej odpowiedzi, czy chciałbyś może zadzwonić do przyjaciela?
--- Cytat: Zgudi w Maj 24, 2011, 20:16:37 ---Ranshe zaskoczyłeś mnie, mam rozumieć, że tego nightmare to masz na shieldzie.
--- Koniec cytatu ---
A co w tym zaskakującego? Sanshowe statki są shieldowe...
Zgudi:
No tak, jestem armorowy, tez można go tak zrobić, ale nie będzie miał takiego kopa jak shieldowy.
Ranshe:
Można zrobić nawet armorowego ravena, tylko trzeba sobie zadać zasadnicze pytanie.
PO CH...
sc0rp:
--- Cytat: Zar w Maj 24, 2011, 19:03:58 ---1. Czy warto zostawiać jump clone'a z NM w high secu i przeskakiwać na niego, żeby pofarmić iski? Nie będę miał problemów ze spadkami sec statusu podczas pvp?
--- Koniec cytatu ---
zostawic, ale nie po to zeby zarabiac tylko po to abys mial do czego wrocic jakby cosbposzlo nie tak.
--- Cytuj ---2. Czy jednak przed przeprowadzka sprzedać NM i zarabiać w jakiś sposób w 0.0?
--- Koniec cytatu ---
nie nie sprzedawac a do 0.0 tymbardziej jesli nigdy nie byles wziasc tani zlom zaleznie gdzie bedziesz latal. Latarki generalnie sprawdza sie w 3 czesciach 0.0 true sansha, blood raiders i drony.
--- Cytuj ---3. A może stworzyć alta na nowym koncie, wyskillować go do latania NM i wtedy przerzucić na Main Acc?
--- Koniec cytatu ---
Stworz alta dopiero jak Ci bedzie potrzebny np. Do latania capitalem, czy do racenia czy do pvp.
--- Cytuj ---Piszcie też, jeśli macie inne pomysły. Jestem otwarty na sugestie.
--- Koniec cytatu ---
Stosuj sie do #1 eve nigdy nie lataj czyms na czego strate Cie nie stac
Ps Eee to nightmare robi ktokolwiek na armorze jako raciare? Zgudiego pomijam bo on juz tyle wymyslil cudow w eft ze brak slow jak chodzby bhaala do pve 8)
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 24, 2011, 21:03:32 ---Ps Eee to nightmare robi ktokolwiek na armorze jako raciare? Zgudiego pomijam bo on juz tyle wymyslil cudow w eft ze brak slow jak chodzby bhaala do pve 8)
--- Koniec cytatu ---
Złożyłem sobie w eft z ciekawości na t2, niespecjalne to to, cap stable, ~500 tanka, ~400 dpsa. Lame. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej