Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (16/39) > >>

Goomich:

--- Cytat: Venzon 2003 w Maj 23, 2011, 11:52:10 ---W Venal teraz tez zmienilismy lokalizacje na bardziej przelotowa i zresetowalismy wszystko co do tej pory mielismy w Venal na blue (mercilesow, nc., ev0ke).

--- Koniec cytatu ---

http://soundcloud.com/goomich/neutrals-1

Ronin:
Heh mimo iz skonczylem juz gre, to w tym temacie jeszcze moge sie wypowiadac. Cartel byl jednym z dwoch najlepszych okresow w eve, wspolnie wspielismy sie na szczyt pvp, szczerze mowiac z perspektywy fc w tamtym okresie uwazam ze spokojnie bysmy rozjechali PL DS czy innych 'hero' eve w walce w proporcjach 1:1. Udalo nam sie zebrac polska smietanke pvp m.in.  najlepszych pilotow logistykow (kusy ^^, jaina), niesamowitych scoutow (val heru, mind), profesjonalnych pilotow dpsu (rook, zsu), spymasterow (h'ulio, sir), marud (kira :* ), solopvperow (armia colonela), traderow (dramiel cartel) i wielu wielu innych. Jednakze jak mowia wszystko sie konczy, nuda, wewnetrzne spory, zmeczenie materialu... Tak naprawde to jak zwykle rozeszlo sie o fc, mikker odpadl chwile potem ja, wczesniej jeszcze gdzies coldim i knyp a reszta nie miala checi/predyspozycji zeby dalej to ciagnac, no moze poza sokolem ale to jeszcze mlody emoboi jest :P
cartel na chwile obecna sie skonczyl, mam nadzieje ze kiedys jeszcze przyjdzie mu zmartwychwstac. :)

Powodzenia przyjaciele z perma wakacji zwanych rlem.

Daniarel:
Dobrze widzieć miłe wspomnienia :), najfajniejsze jest to, że po tylu latach, sporach zalegajacych od zarania C0venu, ludki wzniosły się ponad podziały :) i okazało się, że było zajebiście i wszyscy tesknią :) hehe szkoda ,że Roninek odszedłeś , mam nadzieję, że po reaktywacji wrócisz >:D rozjebunda była dobra, przelataliśmy większość setupów ehh

Teraz mi się wspomniały flotki gdzie obsada Fc była zacna, Mikker, Knypek, Roninek, Coldim, Venzon gdzies tam latął Bufonką :) i biednych Initów dziwiących co się dzieje :D Sort luda był rzeczywiście niezły, tutaj wspomnę tylko, ze wyjście PBN z Covenu były jedną z lepszych rzeczy jaka zdarzyła się temu korpowii (oczywiście bez złośliwości w stronę C0venu)
Poprzychodzili świetni gracze na początki w Curse i dalej, w sumie niewiadomo skąd wylazło tyle dobrych "szumowin" :) Zsu przylazł, Captain death, Val Kox i inni z różnych części mapy.

P.S. Najlepszy był Nikuta przespał całe zamieszanie heheheeh, pewnie jeszcze statki ma w Stain ;D Pozdrowienia NIkuta, może to jeszcze kiedyś przeczytasz, hehe

Nitefish:
@Roninek - o ty wredna kreaturo, a o hero pilotach zealotów z papierowym tankiem to już nie wspomnisz? :P
Do tej pory mam soczewki w krwi umazane... hue hue hue

Sheratos:
Kogo jak kogo ale Tytanowego Janusza wspomniec wypadalo Roni  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej