Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (37/39) > >>

Xeyo:
Tyle chetnych, ale zero konkretow =)

Wiec ruchy panowie... Wild Pinky Minions Beach Cartel. [WPMBK] ©®™ sie sam nie otworzy.

[WILD5] Sindri Egdald:
Weźcie sie i zróbcie coś

MiltisUmbrae:
A jakich konkretów chcecie ?

Corp jest, jak wiadomo ally z jednym corpem też się zdarzały i osiągały niemałe sukcesy (Outbreak).
Żaden z nich nie był jednolity narodowościowo.

Steve miał pomysł, zaprosił mnie do pomocy przy realizacji. Przez jakiś miesiąc czy półtora było nas dwóch aktywnych w corpie.
Teraz jest nas 10. Siedzimy w low (siseide) w amarr/minmatar FW, mimo zaledwie 10 aktywnych osób w corpie, jesteśmy drugim corpem w ally pod względem liczby killi. Z naszego domu mamy wjazd do 3 różnych nullseców w odległości - 5,8 albo 13 jumpów.
Jest gdzie i do kogo strzelać, i w razie czego jest też gdzie zarabiać na to strzelanie - generalnie zauważam nawet jakiś syndrom mordercy u nas w corpie - "kurde zrobiłbym jakieś iski ale nie mam kiedy bo ciągle latam na pvp" i to można usłyszeć w różnych wersjach od każdego xD

Generalnie - jak ktoś faktycznie chce - zapraszamy, jak będzie dość osób, ja nie widzę przeszkód, żeby założyć jednocorpowe ally i mordować wszystko dookoła i wygrywać turnieje ;)

Ghash:

Filip Bonn:
Ghash i DheeDhee dwie osoby które zabiją każdy offtop na centrali  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej