Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (30/39) > >>

[BWTF] Savannah Kado:
Ehh pamietam z poczatkow swojej gry koncowke zycia kartelu.... ye old times. Mikker dalej jestes najlepszym pl fc :-D kam bak!

[BWTF] Nightwisherek:

--- Cytat: sneer w Kwiecień 26, 2017, 07:32:30 ---z dyskusji na temat cartelu przechodzimy na kanal propagandowy Chce racic
w grze MMO gdzie pvp ma co by nie mówic głowna role a temat dotyczy korporacji która tylko własciwie tym sie zajmowala.
Kiedys w tej części forum żeby pisać trzeba było jesli pamietam przynalezec gdzies poza npc korpem
własnie po to żeby trzymać pewien poziom dyskusji
mozemy moderatorze cos z tym zrobic ?

--- Koniec cytatu ---

Poziom dyskusji i Chce Racic - przeczytaj to jeszcze raz  ;D

[WILD5] Gagat:
Ta gra daje mnóstwo możliwości i to jest piękne. Jedni lubią racic i nie wyskakiwać poza swój system, inni chcą produkowac, a jeszcze inni chcą podbijać świat w wielkich bitkach. Mi najbardziej podobaja się gangi do 10 osób. Niestety połączyć takich różnych ludzi w jedno ally jest raczej mało prawdopodobne. Jedni mają w dupie PvP, inni mają w dupie bronienie kerbira. Kółko się zamyka. Mowie tu o jakimś ogarnięcia w PvP, bo latanie na anchorze w 100 osobowych flotach w obronie wspólnego dobra nie każdemu się podoba. Większość dobrych pvperow ucieka z takich miejsc. Co ciekawe, zeby zdobywać szczytne cele, sova itd, nie trzeba mieć dobrych pvperow tylko dużo ludzi, zaplecze logistyczne i dobrych fc. Umiejetnosci pilotów ważne są tylko przy małych  starciach,, małych gangow. Takaka gry, że każdy może wybrać to co lubi

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Kwiecień 26, 2017, 10:29:46 ---Co ciekawe, zeby zdobywać szczytne cele, sova itd, nie trzeba mieć dobrych pvperow tylko dużo ludzi, zaplecze logistyczne i dobrych fc. Umiejetnosci pilotów ważne są tylko przy małych  starciach,, małych gangow.

--- Koniec cytatu ---

Jak to w życiu, wojen nie wygrywa się bohaterami, wojny wygrywa się BPP :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Xeyo:

--- Cytat: Gagat ---Jedni lubią racic i nie wyskakiwać poza swój system, inni chcą produkowac, a jeszcze inni chcą podbijać świat w wielkich bitkach. Mi najbardziej podobaja się gangi do 10 osób. Niestety połączyć takich różnych ludzi w jedno ally jest raczej mało prawdopodobne. Jedni mają w dupie PvP, inni mają w dupie bronienie kerbira.
--- Koniec cytatu ---

Raczej #fakenews

W eve jest pelno korpow i aliansow pieknie dzialajacych.
Zrzeszaja one kerbirow i mordercow (ktorzy na innych kontach tez sa kerbirami, bo tylko mala ilosc finansuje se gre ze sprzedazy plexow).
To ze akurat ten projekt sie nie udal, jest na tym tle malo znaczace.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej