Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

CartelDOT - co to właściwie było?

<< < (25/39) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 15, 2011, 13:07:17 ---http://vimeo.com/15266009
Sokol teraz spelnia marzenia terytorialne, jak w powyzszym space denial :D hehe pamietasz to jeszcze?:)
copryright Zsur1am :)

--- Koniec cytatu ---

Jasne, że pamiętam... to były czasy :)

Jak przez mgłę pamiętam jakąś akcję z Gunsmenami, po której dostałem jakiegoś totalnego emo, zwyzywałem wszystkich na TS-ie i walnąłem ragequita na jakieś 48h. Chyba nawet wtopy nie było, ale ten baran w Hurrku zwiał całemu naszemu gangowi ;)

Nitefish:
Najlepsze było jak Kane ich psychicznie wykończył, centralnie każdego neuta podejrzewali o szpiegowanie :P

Coldim:
Cartel byl jednym z najfajszniejszych doswiadczen w ciagu 11 lat grania w MMO.Gralismy dobrze, ale tak na prawde liczyli sie ludzie bo gralismy w zajebistej ekipie. Czesc z tej ekipy wciaz siedzi na jednym TSie i w cos tam razem pogrywa. Gdyby w tamtych czasach byl Discord to jestem pewny ze zdecydowanie wiecej z nas utrzymaloby kontakt. pzdr!

MiltisUmbrae:
Złota łopata jak nic xD

Ale też topic przeczytałem i w sumie szkoda że w tej chwili nasze community nie ma żadnej ekipy na tym poziomie co kiedyś Cartel.

Ale warto nad tym pracować - bo dalej w tej grze są ludzie którzy by chcieli robić tylko L33T pvp xD

[WILD5] Gagat:
budowanie takiej większej grupy to droga przez mękę, bo kto lubi wciskać głównie f1 (chociaż statystyki evki pokazują, że jakieś 95% "pvperow" tak gra) ;]. Musisz mieć kilku fc, miejsce do zarabiania i przede wszystkim mieszkać gdzieś gdzie da się zapewnić ludziom dużo kontentu. Może project haven da rade ? ;]. Będę kibicował

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej