Eve Online > NoobGarten

Drony do walki elektronicznej i obronnej

<< < (2/3) > >>

Asag:
O jakim trollowaniu ty mówisz? Drone Bay się nie montuje. Statek albo go ma albo nie (bo o capitalach tu raczej nie mówimy). Jeżeli twój statek nie posiada drone bay to nie możesz używać dronek.

Jeżeli masz statek z drone bay to będąc na stacji klikasz prawym na statku, dajesz Open Drone Bay i tam wsadzasz drony jakie chcesz. Kiedy już masz załadowane drony wylatujesz ze stacji i pojawi ci się nowe okienko z twoimi dronkami. Klikasz na nich prawym i wybierasz Launch drones. I to tyle.

Napisz o jaki ci statek chodzi to będzie przynajmniej wiadomo czy możesz załadować do niego dronki.

EDIT:
Niedobry Zgudi mnie ubiegł  :P

Dagorian:
Już zaczynam coś rozumieć :) - na początku sądziłem że drony może używać każdy statek.

Czy dam rady używać drony w krążowniku Maller?

Goomich:

--- Cytat: Dagorian w Maj 19, 2011, 19:43:32 ---A to nie wystarczy zamontować Drone Bay?

--- Koniec cytatu ---

Nie da się zamontować drone bay, to cecha każdego statku, która jest niezmienna. Jeżeli chcesz podronować spróbuj Omena, albo Arbiratora.

--- Cytat: Dagorian w Maj 19, 2011, 19:56:57 ---Dzięki za strolowanie na noobgarden  :P,
--- Koniec cytatu ---

Zgudim się nie przejmuj, jest tylko odrobinę mniej nubiasty niż ty.

--- Cytat: Dagorian w Maj 19, 2011, 19:56:57 --- a teraz może mi ktoś powiedzieć jak wystrzeliwać drony lub uaktywniać je w trakcie walki z pokładu krążownika?

--- Koniec cytatu ---

Gdy masz statek, który może ich używać (ma drone bay większy niż 0m3 oraz bandwidth), wtedy w oknie fitowania statku będziesz miał taki przycisk . Klikasz go i wrzucasz tam drony tak samo jak do cargo. Ewntualnie klikasz prawym na statku i klikasz drone bay.

Po wydokowaniu, pojawi ci się nowe okienko, właśnie z tymi dronami. Prawym na tych dronach, launch, potem namierzasz to co chcesz zaatakować i znowu prawym na wystrzelonych dronach i engage. Po akcji klikasz return and dock.

Asag:

--- Cytat: Dagorian w Maj 19, 2011, 20:06:03 ---Już zaczynam coś rozumieć :) - na początku sądziłem że drony może używać każdy statek.

Czy dam rady używać drony w krążowniku Maller?

--- Koniec cytatu ---

Mallererem nie da się używać dronek

Dagorian:
Czy ten przycisk nazywa się Launcher Hardpoints?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej