Eve Online > NoobGarten

Drony do walki elektronicznej i obronnej

(1/3) > >>

Dagorian:
Witam, poszukuje pewnego typu dron do walki elektronicznej:

- jakim rodzajem dron mógłbym wyjść z warp distabilizera, prosiłbym o jakąś konkretny typ

-jakim rodzajem dron mógłbm się bronic przeciw fregatom które skracają do mnie dystans poniżej 5km a sam walczę.  Amarrskim krążownikiem Maller i używam  bemów więc jak podlecą do mnie to pojawiają się spore problemy z zniszczeniem ich, prosiłbym również o jakieś konkretne modele.

-jaki rodzaj wyrzutni dron mogę zamontować do krążownika Maller?

[VIDE] Herezja:
EC-300 / EC-600 / EC-900

W kolejności od małych do dużych

ps. Maller o ile pamiętam nie może przenoście wcale dron i te drony jedynie działają na ludzi a nie npc-e (to tak mimochodem dodałem), tak samo jak nie możesz NPC-a zneutować.

Dagorian:
A to nie wystarczy zamontować Drone Bay?

Dagorian:
Dzięki za strolowanie na noobgarden  :P , a teraz może mi ktoś powiedzieć jak wystrzeliwać drony lub uaktywniać je w trakcie walki z pokładu krążownika?

Zgudi:
jak to nazywasz trollowaniem to jak mam pomagać?? klikasz prawym na statek i wybierasz drone bay, potem w okienko wrzucasz zakupione drony, i to okienko pojawia ci się samorzutnie jak wydokowujesz statkiem pełnym dron.
Na  kwadracik z kreseczkami - symbol menu - w lewym górnym rogu okienka klikając masz opcje zachowania się dron.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej