Eve Online > Incursions

Incursion 1.5

<< < (6/19) > >>

CMHQ_Widget:
A dla niegramotnych wersja PL:

http://lfn-online.pl/wiesci/94/

Belm Starr:
Te zmiany spowodują wpompowanie obłędnych ilości LPków w ludzi robiących misje dla FW.

Weźmy na przykład Amarrską milicję.

Zrobienie misji typu "kill the commander" zajmuje zaledwie kilka minut, o wiele więcej czasu spędza się na dolocie i zbieraniu misji od agentów. Dlatego większość ludzi bierze misje od kilku agentów, nawet jeśli ci mają kijowe quality.
I tak, Amarrzy mają 17 agentów FW  misji LVL4. 8 z nich ma quality > 0. Agent quality 20 daje misje za 28K LP, quality 2 to ok 14K LP. W sumie obskoczenie 8 agentów da ok 130K-150K LP.

Po zmianach, każdy z 17 agentów da maksymalną ilość LP, zrobienie misji dla każdego to ok 470K LP.

Itemy  z LP shopu, które kupuje się za LP i iski, czyli: statki, imple, ammo, cap boostery, skile IMHO polecą mocno w dół. Inne do wzięcia których potrzebne będą tagi ( neuty, smartbomby, weby, scramblery) potanieją raczej niewiele.
Generalnie zarobek na FW LVL4 pewnie się nie zmieni, ceny spadną, ale łatwiej będzie nabić LPki, ergo -  wszyscy będą szczęśliwi.

HammerSnake:
Te zmiany jednym słowem brzmią póki co świetnie.

Tanie cynabale, dramiele i wszystko z faction warfare shopów.

[VIDE] Herezja:
Ktoś zwrócił uwagę na zmianę ikon Blueprintów co być może zaowocuje prawidłowymi cenami tychże dupereli i zgodnymi z faktami wyliczeniami na killboardach.

Doom:
Herezja ja zwruciłem. Ale pod kątem uzyteczności w bajzlu jaki szumnie nazywam moją stocznią :P

Obawiam się ze problem z KB nie zniknie. Aktualnie i BPO i BPC są w KM traktowane tak samo, ikona tego nie zmieni, wymagana jest wyraźna zmiana traktowania w mechanice gry tak zeby dla baz danych na nieco głebszym poziomie niż opakowanie czyli w tym wypadku ikona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej