Śmietnisko > Flamewar
Odp: 0.0 Fix?
Yurioni:
--- Cytat: mpp w Maj 13, 2011, 10:17:13 ---ja bym się zaczął bać ten trol zna młaj taj a w dodatku uwielbia ginąć w cyklonie pod stacją jak na intelu krzyczą, że stacja zabańkowana :D
--- Koniec cytatu ---
a ty pare dni po wyjsciu z corpa polasiles sie na jakies gowno na bramie i dostales w czape od ex corp membersow, chyba nikt cie nie lubil.. i juz ci raz zostalo powiedziane prostaku, ze rl sie na forum nie wyciaga,ale jacy korpowicze taki CEO, jeden wielki fail i lameriada.
a ty ranshe jestes prowokujacy tak samo jak garnek, poprostu nieszkodliwy noob z przerostem ego, tyle w tym temacie...
Ranshe:
"ten trol zna młaj taj" = wyciąganie rl na forum, ahahaha :D
I jeszcze o przeroście ego mi mówi koleś, który ledwo kilkanaście minut wcześniej mi przekleił do posta mój nick i korpa, jakby jakąś tajemnicę straszną odkrył.
Dajesz dalej stary.
Nitefish:
Ej, co wy sobie skaczecie do gardeł skoro w sumie o to samo Wam chodzi. Ja wiem, że nie ma się na kogo rzucić chwilowo ale bez przesady.
Niniejszym chciałbym wygasić tą jamę trolli.
mpp:
--- Cytat: Yurioni w Maj 13, 2011, 10:23:21 ---a ty pare dni po wyjsciu z corpa polasiles sie na jakies gowno na bramie i dostales w czape od ex corp membersow, chyba nikt cie nie lubil.. i juz ci raz zostalo powiedziane prostaku, ze rl sie na forum nie wyciaga,ale jacy korpowicze taki CEO, jeden wielki fail i lameriada.
a ty ranshe jestes prowokujacy tak samo jak garnek, poprostu nieszkodliwy noob z przerostem ego, tyle w tym temacie...
--- Koniec cytatu ---
od ex memberów "tak", po ostro zakrapanej imprezie co zresztą skomentwał ktoś moze nawet venzon nie pamietam nawet ;)
o i jeszcze bym zapomniał szkoda ze ciebie nie było na kilu :( masz tyle do powiedzenia miał byś więcej.... a tak to przykro mi musisz sie zadowolić obgryzanim paznokci z zgryzoty
a tak na marginesie moje odejscie z bufu bylo spowodowane między innymi twoja żałosna osobą
reszte ex membersów cenie do tej pory
Yurioni:
--- Cytat: mpp w Maj 13, 2011, 10:39:33 ---od ex memberów "tak", po ostro zakrapanej imprezie co zresztą skomentwał ktoś moze nawet venzon nie pamietam nawet ;)
--- Koniec cytatu ---
misiu przestan wymyslac bajki, bo nic wtedy nie bylo zakrapiane, tylko wracalismy z roama a ty jak ostatni debil zdecloakowales sie w rapierze, zeby sie zwhorowac i dostales w beret
--- Cytat: mpp w Maj 13, 2011, 10:39:33 ---o i jeszcze bym zapomniał szkoda ze ciebie nie było na kilu :( masz tyle do powiedzenia miał byś więcej.... a tak to przykro mi musisz sie zadowolić obgryzanim paznokci z zgryzoty
--- Koniec cytatu ---
bylem juz w d87, ale wystarczylo mi , ze slyszalem jaka beke mieli z ciebie...
--- Cytat: mpp w Maj 13, 2011, 10:39:33 ---a tak na marginesie moje odejscie z bufu bylo spowodowane między innymi twoja żałosna osobą
--- Koniec cytatu ---
takie pochlebstwa z samego rana? nie spodziewalem sie tego po tobie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej