Śmietnisko > Flamewar
wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka
Goomich:
Nie dostawali wcirow, tylko przygladali sie ze stokow Stain, a gdy tsunami cofnelo sie zeszli i odzyskali co ich. Mniej wiecej.
Skeer:
To my zatrzymaliśmy tsunami w XWY :)
SW to SE, C0ven i RL + nasze rentier alianse. AAA w ogóle ma fajny dynks z naszą koalicją, bo wciąż komuś obiecuje, że stanie się częścią SW i potem my i SE mamy ubaw.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Mona X w Maj 18, 2011, 17:28:37 ---Histerycznie Stainwagon powstal, gdy do koalicji C0venu i SE dolaczyl Sys-k, ktory byl przechrzczonym Deus Exem, ktory wczesniej byl sprzymierzony z MASSami. Pod koniec mojego pobytu w tamtej okolicy odnosilem wrazenie, ze ktorys z romanian legion sie zalapal na czlonkostwo.
--- Koniec cytatu ---
Hehehehe
--- Cytat: Skeer w Maj 18, 2011, 23:54:21 ---To my zatrzymaliśmy tsunami w XWY :)
SW to SE, C0ven i RL + nasze rentier alianse. AAA w ogóle ma fajny dynks z naszą koalicją, bo wciąż komuś obiecuje, że stanie się częścią SW i potem my i SE mamy ubaw.
--- Koniec cytatu ---
Z tego by wynikało Skeer, że AAA + Pety to coś ala meat shield dla SW bo Ci znaczący z AAA mają swój "kurwidołek" na stokach stein a reszta w razie czego niech płonie ];)
HammerSnake:
Mi się wydawało, że tsunami zostało zatrzymane końcem lata i początkiem roku szkolnego w Rosji, no bo przecież żaden tytek ani matka nie spadły po stronie Covenu?
Te wydarzenia w xwy to o to chodzi ? :
http://www.evenews24.com/2010/10/11/xwy-battle-first-loss-for-plco/
Ja tam bardziej widzę pl niż tą ruską horde, która rzuciła się na Atlas. Chociaż w sumie pl też tam miało swój udział z masowym zanikiem locala i innymi cheatami.
Ta bitka to bardziej przypomina fale uderzające o falochron niż tsunami. :P
Val Heru:
--- Cytat: HammerSnake w Maj 18, 2011, 17:45:47 ---Czy już kompletnie pomieszałem? :P
--- Koniec cytatu ---
Na razie to Ci wychodzi najlepiej :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej