Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (56/66) > >>

Nitefish:
Lećcie, lećcie, a ja to potem opiszę w skrócie swoimi słowami ;)

Venzon 2003:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 18, 2011, 16:41:36 ---http://evemaps.dotlan.net/corp/Lamb_Federation_Navy
No i Owce dostaly to samo co w APA tylko ze lepiej. Czesc chlopakow wrocilo na stare smieci - dostali sova w mojej ulubionej konstelacja w Tenerifis szkoda ze brakuje JV1V do pelni szczescia ale i tak jest "zajebiscie" :]

--- Koniec cytatu ---

bez kitu, dobry deal LFN zrobilo - zamienilo brak stacji w omist na konstelacje w teneryfie :D
ciekawe jak ochoczo c0ven bedzie bronil tej konstelacji gdy zacznie sie kolejna wojna o poludnie ^^

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Venzon 2003 w Maj 18, 2011, 17:14:26 ---bez kitu, dobry deal LFN zrobilo - zamienilo brak stacji w omist na konstelacje w teneryfie :D
ciekawe jak ochoczo c0ven bedzie bronil tej konstelacji gdy zacznie sie kolejna wojna o poludnie ^^

--- Koniec cytatu ---

to jest konstelacja buforowa, czytaj chwilowa, mimo to BEDZIEMY JEJ BRONIc PELNA SILA! Nie bedzie nync plul nam w twarz, to sprawa honoru, spokojnie stawiajcie tam stocznie

Goomich:

--- Cytat: HammerSnake w Maj 18, 2011, 16:46:29 ---to AAA nie należy do stainwagonu? Czy jak to tam się zwie?

--- Koniec cytatu ---

Histerycznie Stainwagon powstal, gdy do koalicji C0venu i SE dolaczyl Sys-k, ktory byl przechrzczonym Deus Exem, ktory wczesniej byl sprzymierzony z MASSami. Pod koniec mojego pobytu w tamtej okolicy odnosilem wrazenie, ze ktorys z romanian legion sie zalapal na czlonkostwo.

HammerSnake:
Sys-k to nie jest ten sojusz carebearów, który został sklepany przez coven? Ciężko się w tym wszystkim połapać .
Czyli generalnie jest Stainwagon, ale tak jakby go nie było?
W sumie podczas ostatniego letniego "walca drogowego" to AAA dostawało wciry, a Coven się przyglądał ? Czy już kompletnie pomieszałem? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej