Śmietnisko > Flamewar

wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka

<< < (26/66) > >>

SokoleOko:
Patrzę na to z boku, bo mnie to nie dotyczy* i z tej obiektywnej sytuacji (mimo PM-ek otrzymany z OBU stron, lol) powiem jedno - narobiliście sobie takiego bagna, że GL z rekrutacją młodych graczy, którzy na to tutaj patrzą. Od strony PR jest to większa wtopa, niż gdyby spadł tytan.

*uważni dopatrzą się, że byłem w PBN, gdy koporacja wychodziła z c0venu, ale w momencie przyjęcia mnie do korpa już wiedziałem, że PBN z aliansu wychodzi i będzie mieszkał w Curse. Cały mój wkład w historię c0venu to tygodniowe wakacje na anomalkach w Esoterii i wykupienie regionalnego marketu EMP L, którą to amunicję przepuściłem przez autocannony mojego Macha :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 10, 2011, 15:48:24 ---Cały mój wkład w historię c0venu to tygodniowe wakacje na anomalkach w Esoterii i wykupienie regionalnego marketu EMP L, którą to amunicję przepuściłem przez autocannony mojego Macha :)

--- Koniec cytatu ---

kerbir :)

Stary Pierdola:
Patrzę na to z boku, bo mnie to nie dotyczy i z tej obiektywnej sytuacji  powiem jedno nie pierwsza to i nie ostatnia drama jak w każdym sojuszu.
Myślę , że nie będzie miała wpływu na rekrutacje, młodego gracza interesują zupełnie inne rzeczy niż ci się wydaje Sokołowi.

Zachowanie kilku graczy PBN jest interesujące , przypomina pozycje zdradzonej kochanki , niby nie jesteśmy już razem i każdy ma swoje życie ale jeszcze plonie w sercu ogień  i ciesze się jak ci coś złego się stanie...

HammerSnake:

--- Cytuj ---Patrzę na to z boku, bo mnie to nie dotyczy* i z tej obiektywnej sytuacji (mimo PM-ek otrzymany z OBU stron, lol) powiem jedno - narobiliście sobie takiego bagna, że GL z rekrutacją młodych graczy, którzy na to tutaj patrzą. Od strony PR jest to większa wtopa, niż gdyby spadł tytan.
--- Koniec cytatu ---

W sumie nie rozumiem co się niby teraz w Covenie zmieniło i dlaczego ewentualny chętny do zaciągu miałby zmienić zdanie?

Nadal są polskim sojuszem liczącym się w 0.0 z własną infrastrukturą ,całą gamą korpów w tym  chyba industrialowych i z dobrymi paśnikami + sporo doświadczonych ludzi.

A to, że jakiś korp odchodząc zrobił drame, bo nie dali farmić więcej isków, demokracja jest zła, albo zwyczajnie chcą robić coś innego zmienić otoczenie i coś tam na dowidzenia powiedzieć to kogo to w sumie obchodzi?

No i może się dowiedzieć, że covenie można zrobić karierę od pucybuta do ceo korpa. Czyli trailery nie kłamią.  ;)

Trochę mnie zdziwiła sprawa bocenia, że go w zasadzie nie ma. No ale ja nie jestem poprawny politycznie i gdybym był ceo covenu to bym wszystko zabocił , żeby mieć dwa razy więcej kapsów niż ruskie. :P W celu zabezpieczenia sojuszu.

Chupacabra:
Sokół  z całym szacunkiem, to nie my strzeliliśmy sobie w kolano jako C0ven,  to APOwce narobiły sobie bigosu. Nie było tak, że po ich wyjściu szeregi C0ven opuściło 30 graczy i przyłączyli się do nich. Było dokładnie odwrotnie!!! To z LFN wyszli ludzie i pozostali w C0ven. Czasami dobrze przewietrzyć podwórko.

Czekam na stenogram Ozy'iego i spółki ze sławnej MP3 ze spotkania LFN, może się okazać, że nie wszyscy potrafią słuchać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej