Śmietnisko > Flamewar
wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka
KiFuso:
--- Cytuj ---CATfromCheshire > nie przewidzialem tego
--- Koniec cytatu ---
Zastanawiam się, co ty potrafisz przewidzieć.. bo wątpi abyś przewidział co będziesz pisał w następnym poście w tym temacie.
Wykładanie tutaj jakiś logów gdzie jest konwersacja kilku osób które mają być jakimiś dowodami w sprawie kanału LFN PUB bo to nie nasz kanał tylko osoby XYZ .... stop, stop... zaraz się okaże że LFN odszedł z c0venu przez jakąś wielka aferą z kanałem LFN PUB. Kanał LFN PUB jest chyba najmniejszym 'problemem' w tym całym flejmie i konfliktem na lini LFN <-> c0ven.
Jeszcze pojawiające się magiczne 3 literki "APA" w postach c0venowców.. ciekawe na co i po co. Ahh.. moment, CAT zaraz dojdzie do tego, że to APA ukradło LFN i rozwaliło c0ven :(
Xeovar:
--- Cytat: Kira Korpii w Maj 10, 2011, 13:50:28 ---z grubsza to samo, tylko zauwaz jak wygodnie jest mowic po fakcie "jasne oddalibysmy" ciezko tylko byloby tego dokonac w owczesnej atmosferze ;p
--- Koniec cytatu ---
Zgoda, zauważ tylko że ja to samo mówiłem wtedy. I zdania nie zmieniłem.
Z resztą, to już historia.
Ranshe:
--- Cytat: ChemicalRider w Maj 10, 2011, 14:24:33 ---Zastanawiam się, co ty potrafisz przewidzieć.. bo wątpi abyś przewidział co będziesz pisał w następnym poście w tym temacie.
Wykładanie tutaj jakiś logów gdzie jest konwersacja kilku osób które mają być jakimiś dowodami w sprawie kanału LFN PUB bo to nie nasz kanał tylko osoby XYZ .... stop, stop... zaraz się okaże że LFN odszedł z c0venu przez jakąś wielka aferą z kanałem LFN PUB. Kanał LFN PUB jest chyba najmniejszym 'problemem' w tym całym flejmie i konfliktem na lini LFN <-> c0ven.
Jeszcze pojawiające się magiczne 3 literki "APA" w postach c0venowców.. ciekawe na co i po co. Ahh.. moment, CAT zaraz dojdzie do tego, że to APA ukradło LFN i rozwaliło c0ven :(
--- Koniec cytatu ---
T1, bo do T2 musisz się bardziej postarać.
Goomich:
--- Cytat: ChemicalRider w Maj 10, 2011, 14:24:33 ---Jeszcze pojawiające się magiczne 3 literki "APA" w postach c0venowców.. ciekawe na co i po co. Ahh.. moment, CAT zaraz dojdzie do tego, że to APA ukradło LFN i rozwaliło c0ven :(
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=X8u7px_GzWQ
DaBlades:
--- Cytat: Yogos w Maj 09, 2011, 21:06:14 ---Zieef, drama-lama.
IMHO bardzo zdrowe podejście do botowania Xeo.
Tak swoją drogą patrze po liście osób z kilami powyżej 1k i jakoś nie widze nikogo z GBT, rozumiem, że tam są tylko aktywni gracze w c0ven.
Czyli co GBT stetryczało zupełnie ? Drag, Blady jeszcze grają ?
--- Koniec cytatu ---
Żyjemy Yogos. I ja, i Drag i nawet Lazar od czasu do czasu lognie. Nas nic nie ruszy. >:D
Tamte osoby to chyba jedynie z "korzeniami" LFNu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej