Śmietnisko > Flamewar
wielkie pranie czyli o c0venowych brudach stronniczych słów kilka
Kira Korpii:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 10, 2011, 10:26:10 ---
O wiem opowiedzcie historie wyjscia PBN z C0ven :]
--- Koniec cytatu ---
Obiektywnie ze strony PBN (hehe):
Byl sobie c0ven, ktorego czlonkowie flejmowali pbn za kazda probe wymuszenia fitow aliansowych i za to ze "z gracja rumunskiego zula" cisneli kolegow do bycia pro. Trwalo to juz jakis czas, doszla do wladzy "demokracja" i jakies powalone glosowania w councilu sojuszu o kazda blahostke. Ostatnia drama w ktorej jeszcze z prawami dyrkowymi siedzialem na ich TSie bylo wynajmowanie systemow ktore mielismy pojedynczym! czlonkom sojuszu - na co paru myslacych jeszcze powiedzialo LOL. No w kazdym badz razie PBN byl przeciw, inne glosy to juz nawet nie pamietam, bo wyszlismy przed ostateczna decyzja w tej sprawie.
Cale to nasze cisniecie na elite pvp alians bylo nie po drodze z reszta corpow wiec postanowlismy wyjsc. Nie bylo to jakies nagłe bo lubilismy plotkowac na TSie. Przez 3 tygodnie prawie skakalismy carrierami i dreadami z Esoterii do Stain. Inni sie za bardzo nie pytali OCB, wiec domyslalismy ze sie ciesza ze PBN ucieka ;p
Dredy w aliansie byly rozdzielone miedzy corpy w takich ilosciach jak one dysponowaly pilotami. PBN mial sporo takowych ale nie wiecej niz 30%, bo tak sie skladalo ze po prostu mielismy alty capitalowe i czesto nimi sie poslugiwalismy.
Mozna teraz dyskutowac czy alians nadal byl wlascicielem tych dredow czy to byl asset i w zasadzie jedyny podarunek od aliansu dla poszczegolnych corpow(wtedy, bo teraz dochodza jakies tytany i msy).
PBN w owczesnym aliansie nie byl lubiany(z wzajemnoscia), a mimo to wypomniano nam ze moglismy po prostu powiedziec ze je zabieramy i uwaga! - oni by sie na to zgodzili (akurat!), a nie ze "po kryjomu" (przez 3 tygodnie skaczac?!) je zabieramy.
To jest w miare szczegolowo opowiedziany maj zeszlego roku, kazdej sprzeczki z c0venem juz nie bede przytaczac bo i tak nie pamietam.
W kazdym razie w lutym przy dramie "APA w LFN" Garon w czasie "ratowania sytuacji" nawijal w co 3 zdaniu o PBN, dlaczego Mikker go nie lubi, dlaczego PBN kradnie dredy itp itd, przekrecajac wiekszosc faktow i w takiej pokracznej formie przedstawiajac je nowym ludziomw aliansie. Bo nie da sie ukryc ze teraz w coven to juz nie te same osoby, ktore ja w wiekszosci pamietalem(nie graja, poszli gdzie indziej, lub nawet z nami). I takim stekiem bzdur Garonek karmil prane mozgi nowych, wpajajac cale zlo żulerskiego PBN :)
Yurioni:
juz teraz wiemy czemu wiekszosccharow w pbn ma ciemna karnacje :D
CMHQ_Widget:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 10, 2011, 10:44:47 ---(to o nazwaniu Anulci slowem na k. przez LA mara)[/b]
--- Koniec cytatu ---
Jako, że masz CAT zdolność naginania rzeczywistości na lvl 5 pozwolę sprostować tą sytuację.
Skeer zalogował się na konto Anulci i zabrał dredy sojuszowe. Tudzież zaznaczam przy okazji, że LFN nie ukradł żadnych dredów, sojusz wykorzystując meta gaming sam je sobie odebrał, jeżeli ktoś ma wątpliwości co do prawdziwości tej informacji proszę o kontakt z CEO I-DEA Angelus Dune który zna sprawę bardzo dobrze bo z nami rozmawiał. Jako że CEO korporacji nie wiedział co się dzieje pierwsze co pomyślał że straciliśmy również assety korpowe. Wk***ił się strasznie żeby nie owijać w bawełnę. Sprawa się później wyjaśniła co i jak, ale Ozzy był nadal "wzburzony" bo Anulcia wpadła w histerię i nie dało się z nią porozmawiać. Jeżeli kogoś interesują fakty proszę pogadać z kolegą "Vojtonus", który próbował ją 3 godziny uspokajać. Tekst, w którym rzekomo Ozzy nazwał Anulcię k**wą brzmi następująco:
"LFN - Mr Ozzy: ja nie wyrobie, powiedzice jej ze ma kurwa jebane prawa !"
Sprawa tytków i matek. Tytan i SCki są własnością korporacji LFN, zostały zbudowane siłami korporacji i w dużej mierze przez moje ambicje w trakcie prowadzenia korpa oraz obecnie Ozziego. Nie wiem dlaczego więc uważasz CAT że cokolwiek z tego należy się Tobie.
Gdybyś mógł zacząć posługiwać się dowodami a nie tym co usłyszysz lub Ci się wydaje, byłbym bardzo wdzięczny.
EDIT: Bardzo bym prosił administrację o nie usuwanie "słowa na k." z cytatu, pozostałe zmoderowałem żeby nie było problemów.
Kira Korpii:
Co jak co, ale obecny c0ven ma zajebisty PR :D
Logowanie sie na cudze konta zeby cos "odzyskac". Proby okradnia sie z tytanow, wszedobylskie BoTy, no ale nie w c0venie rzecz jasna, CAT nawijajacy bez zadnych dowodow i snujacy insynuacje, jest dobrze! Dawac dawac!
magni:
Cat napisal ze slowo na K wyszlo od la mara a widget na dowod ze nic takiego nie mialo miejsca cytuje ozziego... +10 do manipulacji faktami :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej